woensdag 17 juli 2024
spot_img

Feestelijk lekkers van Bakker Koning

Het is altijd bedrijvig bij het familiebedrijf van Bakker Koning. Dag en nacht –vooral in de nacht- branden de lampen in de Bakkerij aan de Schrepel in de Goorn. “Onze bakkers zijn dag en nacht bezig met het creëren van de lekkerste broden, koeken en gebak uit de West Friese regio. Al meer dan zeventig jaar werken wij vol passie aan onze ambachtelijke West-Friese producten.”

In de bakkerij staan karren vol bolletjes. Zacht en hard, bruin en wit, net uit de oven of al klaar om ingepakt naar de winkels gebracht te worden. “We voorzien vanuit deze bakkerij maar liefst 13 winkels dagelijks van verse producten en dat gaat inderdaad om heel veel broden en kadetten,” vertelt Gerard.

Ambachtelijk brood
“Wij bereiden op een ambachtelijke wijze een veelzijdig broodassortiment voor de klant. Met een knapperige bite of juist een heerlijke zachte boterham. Brood is er in heel veel varianten. Van volkorenbrood tijdens het ontbijt, een knapperige tosti gemaakt van witbrood of een ovenvers stukje stokbrood met een kruidige dip bij het natafelen of de borrel. Bakker Koning houdt goed in de gaten wat de trends zijn en waar vraag naar is.

Onze winkels
U vindt Bakker Koning sinds december 2020 in Andijk in winkelcentrum Beldershof. “Ook hebben we winkels in Venhuizen (Twijver), Bovenkarspel (W.C. Streekhof), Hoogkarspel (W.C. Reigerspassage).” Gerard: “We zijn er voor onze klanten. Met vertrouwde gezichten achter de balie, leuke acties en reclames die met het seizoen meegaan. Van de banketletters rollen we zo door naar de kerstkransen!”

Vers garantie
Brood en gebak kunt u gerust even bewaren, maar vers is altijd het lekkerste. Wij bieden al onze klanten daarom vers garantie: vandaag gebakken, vandaag in de winkel! Dat geldt voor al onze winkels. Kom langs in één van de winkels en ervaar het zelf.

Sint in het land
Al ruim voor de intocht van Sinterklaas liggen er volop lekkernijen in de winkel. Bakker Koning heeft o.a. Speculaas- en taaipoppen. “Onze welbekende Koningkjes maken we deze tijd in de speciale Sinteditie. Verder vindt u bij ons verschillende soorten kruidnoten, waaronder onze Koningsch Moppies. Die zijn verslavend lekker! Onze banketletters en -staven zijn rond 5 december niet aan te slepen. Dan hebben we hebben ook nog luxe chocoladeletters in ons assortiment! Zo hebben wij voor ieder wat wils! Het heerlijk avondje kan beginnen.”

Bestel op tijd
Rondom 5 december kan het erg druk zijn en u wilt natuurlijk niet mis grijpen. “Geef uw bestelling voor 5 december op tijd aan ons door. In de winkel hebben wij bestellijsten klaar liggen. Bestellen kan ook thuis vanaf de bank, bestellingen kunt u plaatsen in onze webshop, dan zorgen wij dat het in de winkel van keuze voor u klaar staat.”

Contactgegevens
“Wij doen ons werk met pure passie én een lach, dat proeft u!” Bestellingen kunt u doen in de winkel of online. De website www.bakkerkoning.nl wijst u de weg. De bakkerij staat aan Schrepel 19, 1648 GC in De Goorn. Voor vragen kunt u bellen naar 0229 – 541432 of uw e-mail sturen aan info@bakkerkoning.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen