woensdag 17 juli 2024
spot_img

Fietsbridgedrive kroegentocht Bridgeclub Andijk

Zondag 9 juli organiseert de bridgeclub BCA Andijk voor de tweede keer een gezellige Fietsbridgedrive kroegentocht. Start en einde bij Sarto, tussendoor spelen we op 6 rondes van 4 spellen op andere locaties in de omgeving. Voor diegenen die niet willen of kunnen fietsen, alle locaties zijn ook per auto bereikbaar.

Er kunnen maximaal 72 paren meedoen en vol is vol. Je hoeft geen lid te zijn van B.C.A. voor deze fietsbridgedrive maar opgave is per bridgepaar. Aanmelden via de website van bridgeclub Andijk Homepage – B.C. Andijk (bridge.nl). Ben je lid van de bond vermeld dan tevens je bondsnummer. Kosten van deelname zijn € 50,00 per paar als je lid bent van de bond. Niet-leden € 1,- extra.
Ontvangst om 10.30 uur bij Sarto met koffie en cake waar je tevens het speelschema en routeboekje krijgt uitgereikt. Daarna gaat iedereen naar de eerste locatie waar om 11.30 uur wordt gestart met de eerste 4 spellen. Na de 2e ronde wordt er een goed verzorgde lunch aangeboden. Na afloop is de prijsuitreiking in Sarto waar u onder het genot van een drankje nog een warm en koud hapje krijgt aangeboden. Er wordt gespeeld in meerdere lijnen, maar de uitslag is top integraal. Na aanmelding via de website krijg je via de mail een bevestiging. Pas als het geld op de rekening van BCA is bijgeschreven is de aanmelding definitief.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen