maandag 20 mei 2024
spot_img

Filmavond in De Kapel

Op woensdag 26 september wordt de film ‘Like father, like son’ gedraaid in De Kapel.

De Protestantse Gemeente Andijk-Wervershoof i.w. is een open en gastvrije gemeente. We willen de oude woorden van de traditie verbinden met onze eigen ervaringen. Daarbij is iedereen welkom. Lid van een kerk of niet. Tijdens de filmavonden vertonen wij films waarbij levensthema’s centraal staan. U bent welkom om te kijken en vervolgens met elkaar in gesprek te gaan. Of niet, dat staat u vrij. ‘Like father, like son’ is een film over verwisseling van twee baby’s in het ziekenhuis op de dag van geboorte.

Door hard te werken heeft zakenman Ryota veel succes. Alles wat hij heeft bereikt, heeft hem en zijn vrouw Midori een onwrikbaar geloof in de maakbaarheid van het leven gegeven. Eén simpel telefoontje van het ziekenhuis stelt dat geloof op de proef. Hun zesjarig zoontje Keita is helemaal niet van hen: vlak na de geboorte is hij in het ziekenhuis per ongeluk verwisseld. Ryusei, het biologische kind van Ryota en Midori, is opgegroeid in het veel armere huishouden van Yudai en Yukari. In Like Father, Like Son besluiten beide families dat het beste voor de kinderen is als ze uiteindelijk bij hun biologische ouders terecht komen. Maar hoe leg je dat uit? En wat doet zoiets met de ouders? Het zijn die vragen die deze film tot een intrigerend en aangrijpend drama maken.

Woensdag 26 september
Inloop om 19:30 uur, de film start om 20:00 uur. Toegang is gratis. Koffie/thee €1.50

Op 28 februari is de film ‘Lion’ gedraaid en op 26 september wordt Like Father, Like Son vertoond. Naar aanleiding van het thema van beide films komt op 22 maart 2019 Rodrigo van Rutte vertellen over zijn leven. Rodrigo is geadopteerd en heeft via het programma Spoorloos in 2013 zijn biologische moeder gevonden.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen