maandag 22 juli 2024
spot_img

Filmavond met livemuziek

Op zaterdag 8 oktober kunt u voor de tweede maal “De avond van de Filmmuziek”. Na de vorige editie in 2017 met het projectorkest Het Highland Orchestra organiseert Muziekvereniging Excelsior nu alleen het filmconcert.
Waar eerder de sporthal in Andijk werd omgetoverd tot een bioscoopzaal, is nu gekozen voor de Gerardus Majella Kerk in Onderdijk. Een kerk met een schitterende akoestiek, uitermate geschikt voor een concert zoals dit. Uiteraard worden de filmbeelden ook nu weer getoond op een groot bioscoopscherm.
“De Avond van de Filmmuziek” is een spectaculaire concertbelevenis helemaal in het teken van memorabele filmmuziek. Muziek en film zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden. Hoe ontroerend, zenuwslopend of heldhaftig is uw favoriete filmscène zonder muziek? Bekende en minder bekende stukken passeren de revue deze avond. Wat denkt u van ‘’Chariots of Fire’, ‘Back to the Future’, ‘The Ludlows’ uit Legends of the Fall of ‘Kung Fu Panda’. Maar ook ‘Bella Ciao’ bekend van de Netflixserie La Casa de Papel en muziek uit de film ‘Forrest Gump’.
“De Avond van de Filmmuziek” is een groot evenement waar muziek en film samen komen. Ruim 25 enthousiaste amateurmuzikanten spelen de grootste filmklassiekers. De voorverkoop is al gestart via de website: www.excelsior-andijk.nl
Aanvang van de ‘film’ is 20 00 uur. De Ger. Majella kerk is open vanaf 19.30 uur. Na afloop is er een gezellige nazit in café ‘De Welkomst’ aan de overkant van de kerk.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen