woensdag 19 juni 2024
spot_img

Financiële steun van Microsoft

Microsoft is bezig haar datacentrum op Agriport bij Middenmeer uit te breiden. Voor o.a. de gemeente Medemblik betekent dit naast extra werkgelegenheid ook een maatschappelijk impuls door het Microsoft fonds voor lokale gemeenschappen.
Het software bedrijf zet zich in voor lokale gemeenschappen waarin zijn datacenters zich bevinden. Als onderdeel van deze missie biedt Microsoft financiële steun om te helpen sterkere gemeenschappen te creëren en ecosystemen van lokale partnerschappen te ontwikkelen. Met als doel het bereiken van sociale, economische en duurzame resultaten.

Nu opent Microsoft deze regeling in januari 2019 wederom.

Kleine gemeenschapsprojecten kunnen financiële ondersteuning aanvragen tot 10.000 euro. Deze fondsen zijn gericht op het ondersteunen van kleine projecten die bijdragen aan de onmiddellijke behoeften van een gemeenschap.
Grote gemeenschapsprojecten voor aanvragen variërend van 10.000 tot 35.000 euro. Deze fondsen zijn gericht op het ondersteunen van grootschalige projecten die bijdragen aan maatschappelijke, economische of ecologische resultaten van een gemeenschap.
Deze regeling staat ook open voor organisaties en verenigingen uit Andijk.
Informatie en het aanvraagformulier over deze regeling kunt u vinden op: https://pulse.microsoft.com/nl-nl/making-a-difference-nl-nl/government-nl-nl/fa3-aanvraag-handleiding-datacenter-gemeenschapsfondsen/

Let wel de aanvraag dient vóór 18 januari 2019 verzonden te worden naar: dcabnl@microsoft.com.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen