donderdag 18 april 2024
spot_img

Financiële veelzijdigheid bij de kantoren van Vrolijk fd

Voor heel veel Andijkers is RegioBank een bekend begrip. Maar wist u dat u er veel meer dan alleen uw bankzaken kunt regelen? “De letters fd achter de naam Vrolijk staan voor financiële dienstverlening. Van verzekeringen en hypotheken tot aan al uw bankzaken, voor particulieren zowel jong als oud(er). Ook voor de zakelijke klant is de keus voor Vrolijk fd een juiste.”

“Wij combineren financiële kennis met persoonlijke dienstverlening. Voor elke klant het juiste advies en op de juiste wijze. Want waar de één het prettig vindt om alles digitaal af te handelen, geeft de ander er juist de voorkeur aan om gewoon aan de balie te kunnen komen,” vertelt Arend Vrolijk.

Bankzaken veilig en vertrouwd
“Veel jonge Andijkers zien we jaarlijks. Ze komen dan hun spaarcentjes storten. Als tieners openen ze vaak – samen met hun ouders – hun JongWijs rekening waarop het eerste verdiende geld van een (bij)baantje wordt gestort. Vanaf 18 jaar veranderen er een heleboel zaken, ook op financieel gebied.” Susan van Diepen vertelt verder: “Wij vinden het belangrijk dat kinderen jong wordt geleerd hoe ze met geld om kunnen gaan. We maken ze graag wegwijs. We adviseren en begeleiden en hebben onze producten daar ook op afgestemd. Door kleine stapjes te zetten raak je vertrouwd met je inkomsten, je uitgaven en je spaardoelen en het juiste evenwicht.”

Modern en persoonlijk
“RegioBank biedt – net als andere banken – de mogelijkheid om uw bankzaken digitaal te regelen, via app en website. Maar waar bij veel andere banken dat digitale deel in plaats van het fysieke kantoor is gekomen, houden wij daar juist aan vast. Zowel op Andijk als in Enkhuizen kunt u gewoon aan de balie uw vraag stellen, uw geld storten of geld opnemen. Ook als u een probleem ervaart met het digitale gedeelte van uw geldzaken helpen we u graag bij het vinden van een oplossing.”

Verzekeren tegen alles
Tegenwoordig kunt u zich tegen (bijna) alle risico’s verzekeren, maar is dat ook echt nodig? “Wij helpen u met een onafhankelijk advies aan de juiste verzekeringen. Heeft u net een huis gekocht, heeft u een gezin met jonge kinderen of reist u veel? Dan heeft u waarschijnlijk andere wensen dan wanneer u veel thuis bent en rustig geniet van de eigen tuin. Elke situatie is uniek en wij helpen u graag om de juiste keuzes te maken, afgestemd op uw situatie. Wat wij ook doen, is periodiek met u bespreken of alles nog klopt. Want dat waar u nu behoefte aan heeft, kan over twee jaar wel totaal overbodig zijn.” Arend vat samen: “Verzekeren: alles kan: wij adviseren en u kiest.”

Onafhankelijk hypotheekadvies
Bij financiële dienstverlening hoort uiteraard ook de hypotheek. “Bij ons vindt u geen eigen panklaar product. Wij kijken naar uw situatie, luisteren naar uw wensen en zetten dan de diverse mogelijkheden voor u naast elkaar. Goed advies in het belang van de klant.”

Bezoek onze kantoren
Het kantoor van Vrolijk fd vindt u aan de Kleingouw 28 in Andijk (tel. 59 24 20). Ook in Enkhuizen bent u van harte welkom. Daar vindt u ons aan de Reigerweg 43 (tel. 31 67 86).
Stelt u uw vraag liever digitaal? Stuur uw bericht dan aan info@vrolijkfd.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen