Het is inmiddels al enkele maanden helaas onderdeel geworden van ons dagelijks leven; het covid 19 of te wel het coronavirus.
Inmiddels hebben we een beetje geleerd om er mee om te gaan in ons dagelijks leven, ondanks dat er nog steeds geen duidelijk bewezen richtlijn is voor ons gedrag om het virus buiten de deur te houden. Eén ding is echter wel heel duidelijk naar voren gekomen de afgelopen maanden: het kan helpen om zelf zo fit mogelijk te zijn, worden of blijven.

Fysio WFO is na de lock- down periode waarin we gelukkig nog wel onze fysiosporters middels filmpjes hebben kunnen ondersteunen en onze patiënten met videobellen en huiswerkoefeningen hebben kunnen begeleiden, weer volledig corona-proof aan het werk in de praktijk.
Dit betekent dat we adviezen kunnen geven aan mensen die door het vele thuiswerken nek-schouderklachten ontwikkelen maar dat ook onze fysiosport weer volop draait zodat de training die jullie thuis zo goed hebben ingezet weer op locatie en met medesporters kan worden gedaan. Daarnaast komen in het ziekenhuis ook alle operaties op gang en kan bij ons de revalidatie weer volop plaatsvinden.
Ook thuisrevalidatie is natuurlijk mogelijk, als u nog niet in staat bent om ons te bezoeken.

U kunt altijd in contact komen met onze praktijk voor adviezen mits u de RIVM coronaregels volgt. Bij twijfel kunnen we u uiteraard ook telefonisch te woord staan.
We hopen u snel te zien om uw problemen in kaart te brengen en op te lossen.

Als u corona hebt opgelopen en u bent herstellende, dan bent u bij ons aan het goede adres voor deskundige begeleiding in deze revalidatie en het weer opbouw en van uw conditie.

Fysio-WFO, Europasingel 118, tel. 0228-582270,
www.fysio-wfo.nl