donderdag 13 juni 2024
spot_img

“Leuk, exlusief & onderscheidend” Magda Barg start online bloemenwinkel Flower in a Box

“Er is weer een bloemist in Andijk!” Dat is de boodschap die Magda Barg graag aan iedereen wil overbrengen. Haar nieuwe online bloemenwinkel, ‘Flower in a Box’, is nu ruim een maand open en de reacties zijn heel enthousiast. Na deze goede start is Magda er nu aan toe om Flower in a Box aan een breder publiek voor te stellen. Haar doel: vertrouwen creëren en natuurlijk zoveel mogelijk mensen blij maken met haar creaties.

Subtiele details
Magda heeft er veel zin in om van haar bloemenzaak een succes te maken. Ze geniet er zichtbaar van om mooie stukken te maken. Haar stijl omschrijft ze als “net even anders dan standaard. Eenvoudig maar toch apart.” Daarnaast vindt ze de details erg belangrijk en probeert ze met subtiele extra’s haar boeketten “leuker, exclusiever en onderscheidender” te maken dan de boeketten die elders te verkrijgen zijn. Magda heeft voor ieder wat wils, in samenspraak is er een hoop mogelijk.

Op haar site staan dan ook veel verschillende soorten boeketten. Daarbij geldt: what you see is what you get. Magda: “Ik vind het belangrijk dat mensen waar voor hun geld krijgen en weten wat ze van mij kunnen verwachten.”

Bloemenabonnement
Magda biedt een aantal bijzondere mogelijkheden aan op haar site. Zo is er het bloemenabonnement, waarbij voor een vastgestelde prijs op afgesproken tijden bloemen worden bezorgd. Magda: “Dat is bijvoorbeeld leuk voor mensen die altijd bloemen in huis willen hebben, maar ook voor bedrijven.” Een abonnement kan in overleg elke week, twee of drie weken worden bezorgd. De klant kan tevens aangeven of hij een bepaalde kleur of stijl (zoals klassiek, vrolijk of juist apart) wil, of zich juist wil laten verrassen. Een andere unieke mogelijkheid op www.flowerinabox.nl is dat je losse bloemen kunt bestellen, voor wie zelf bijzondere ideeën heeft voor een boeket. Maar ook handig als je bijvoorbeeld juist een bos wilt met allemaal dezelfde bloemen. Daarnaast maakt Magda ook trouw- en rouwwerk en biedt ze vazen, planten en fruitmanden aan.

Gratis bezorging in de regio
Voordeel voor wie in Andijk, Wervershoof, Bovenkarspel of Enkhuizen woont: de bloemen worden gratis bezorgd. Of, wie dat makkelijker vindt, de bloemen kunnen ook bij Magda thuis (in het centrum van Andijk) worden afgehaald. Wie bloemen buiten de regio wil laten bezorgen, betaalt daar maar 5 euro voor. De bloemen worden dan bezorgd door de pakketdienst in een mooie doos; vandaar ook de naam ‘Flower in a Box’. De bloemen worden op die manier goed beschermd tijdens transport en de bijzondere doos is eigenlijk al een cadeautje op zich.

Nieuwsgierig geworden? Magda heeft voor alle lezers de ‘oktoberknaller’ in de aanbieding: een trendy boeket dat in verschillende kleuren leverbaar is.

Of neem eens een kijkje op de site, boordevol bloemideeën. Met zo’n grote keuze is er is altijd wel een boeket, waarmee u uzelf of een ander blij kunt maken!

Flower in a Box, Ibislaan 18 (Andijk), 06-37792231,
info@bouquetinabox.nl,
www.flowerinabox.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen