dinsdag 27 februari 2024
spot_img

Fotowedstrijd ‘Is jouw tuin al watervriendelijk?

Campagne ‘Is jouw tuin al watervriendelijk?’

Stuur je tuinfoto in en maak kans op een cadeaubon
De komende weken maak je kans op een cadeaubon t.w.v. € 100,- van Intratuin of tuincentrum De Boet. Stuur via Facebook foto’s in van jouw watervriendelijke tuin. Wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar van een cadeaubon waarmee je jouw tuin nog groener maakt.

Door je tuin groener en watervriendelijker te maken, kun je de periodes van droogte en extreme buien beter opvangen. Het hoogheemraadschap kan dat niet alleen. Zo’n veertig procent van de stedelijke oppervlakte is nu eenmaal in bezit van particulieren. Wil je weten hoe je tuin klaar kunt maken voor de toekomst? Meer informatie en tips vind je op de website veiligschoonvoldoende.nl.

Meedoen doe je zo
Is jouw tuin al heel watervriendelijk? Doe dan mee met onze wedstrijd! Maak duidelijke foto’s van jouw watervriendelijke tuin. Plaats deze vóór 15 mei 2019 op de actiewebsite, vul je gegevens in en verzamel zoveel mogelijk stemmen. Vergeet niet te omschrijven welke watervriendelijke elementen allemaal in jouw tuin terug te vinden zijn. Een vakkundige jury beoordeelt alle inzendingen en het aantal uitgebrachte stemmen. De vijf uiteindelijke winnaars ontvangen een tuinbon t.w.v. € 100,-.

Wil je meedoen aan deze wedstrijd? Ga dan naar veiligschoonvoldoende.nl of naar facebook.com/hoogheemraadschap.

- Advertisment -spot_img

Meest gelezen laatste 7 dagen