woensdag 19 juni 2024
spot_img

Frank, Sandra en Judah in Andijk

Hierbij een groet van Frank, Sandra en Judah Obdam. Niet vanuit Mozambique, maar vanuit…. Andijk. “Wij zijn hals over kop naar Nederland gekomen vanwege ziekte van onze zoon Judah.

Het was heel spannend en ook zeker niet makkelijk om Mozambique uit te komen, uiteraard ook vanwege Corona. Het is uiteindelijk gelukt met een MAF vlucht (Mission Aviation Fellowship) en we zijn zondag 30 augustus aangekomen,” schrijven zij aan de redactie van de Andijker.

Goed nieuws!
Vanmorgen moesten wij in het Maxima ziekenhuis zijn om bloed te prikken en een gesprek te hebben met de kinderoncoloog te hebben (die ik in vanuit Mozambique aan de telefoon heb gehad) en vervolgens de MRI.
Wij belden nog even met het ziekenhuis om te vragen of Judah al dan niet nuchter moest zijn voor het onderzoek. Terwijl we bellen wordt ons verteld dat de MRI gecanceld is en dat de arts ons wèl wil zien en ons zal uitleggen wat er aan de hand is.

Lees verder in de blog …
https://www.franksandra.nl/2020/09/02/goed-nieuws/

Wij verblijven op dit moment in Andijk en we hebben nog even géén idee wat we verder gaan doen. Eerst maar eens flink bijkomen EN God danken!

Dank ook voor al jullie gebeden – wij voelen ons enorm gedragen.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen