woensdag 19 juni 2024
spot_img

Fysio-WFO ook ‘aan huis’ uw specialist

U bent vast en zeker bekend met onze fysiotherapeutische zorg in het hart van Andijk, in de Blokkendoos, waar fysio-WFO al 20 jaar gevestigd is. Wat veel mensen niet weten is dat wij ook ‘aan huis’ behandelen.  Als u slecht ter been bent en niet in staat bent om naar onze praktijk te komen dan komen wij graag bij u thuis als u fysiotherapeutische behandeling of begeleiding nodig heeft. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan het revalideren na een operatie maar ook klachten die niet aan een operatie gerelateerd zijn kunnen in aanmerking komen voor een ‘aan huis ’behandeling.

Mocht een operatie voor bijvoorbeeld een nieuwe knie of heup in de planning zitten dan is het volgens het principe ‘beter in, beter uit’ ook verstandig om bij ons in de pratijk onder begeleiding van een van onze fysiotherapeuten te trainen. U kunt dan uw conditie en kracht verbeteren en zo optimaal uw operatie tegemoet treden. Na de operatie komen wij dan graag bij u thuis om u dan zo goed mogelijk te begeleiden zodat u ook na uw operatie weer aan uw conditie en kracht kunt werken om de alledaagse dingen en eventueel sport zo spoedig mogelijk weer op te kunnen pakken.

Wist u dat u sinds 1 januari 2006 ook zonder verwijzing een afspraak kunt maken bij ons? Dit heet Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF). Wij bepalen dan met een intake of u met uw klacht aan het juiste adres bent en helpen u met onze specialistische zorg graag verder.

Mocht u vragen hebben aarzel dan niet om contact op te nemen of binnen te lopen. Wij helpen u graag en snel.

Fysio-WFO, Keizerskroon 1.
Tel. 0228-592717.
www.fysio-wfo.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen