donderdag 18 april 2024
spot_img

Fysio-WFO, open voor iedereen met klachten aan het bewegingsapparaat

Veel mensen missen op dit moment hun vertrouwde sportvereniging, fitness en andere vormen van bewegen door de strenge coronamaatregelen. Daardoor kan het gebeuren dat men zich minder fit voelt en sneller last krijgt van spieren en gewrichten.
Daar komt bij dat tijdens thuiswerken niet voor iedereen een ideale werkhouding mogelijk is. Dit kan leiden tot nek-, schouder-, arm- en rugklachten.
Als dan ook nog uw vertrouwde hulpverlener, de sportmasseur, acupuncturist, osteopaat, etc. helaas dicht is vanwege de coronamaatregelen, kunnen wij wellicht iets voor u betekenen voor advies en behandeling.

Wij kunnen u naast behandelingen in de praktijk, ook via e-mail en een app ondersteunen met oefeningen, advies en uitleg om zelf ook aan uw klacht te werken.
We werken volgens alle veiligheidsafspraken van het RIVM met optimale hygiëne, medische mondkapjes die volledige bescherming bieden en kunnen u op die manier een verantwoorde en veilige behandeling bieden en u ondersteunen.

Herstelzorg COVID 19.
Fysio-WFO is bevoegd voor het geven van de herstelzorg COVID 19, welke is ingezet door de rijksoverheid samen met de beroepsorganisaties.
Ook in onze regio heeft het COVID virus flink huisgehouden. Ondervind u nog steeds fysieke klachten na een besmetting met het COVID virus, dan kunt u bij ons terecht voor gerichte behandeling. Dit kan bij u thuis bij ernstige klachten en/of bij ons in de praktijk bij minder ernstige problemen. Er wordt een individueel programma gemaakt ter ondersteuning van het herstelproces. De behandeling kan bestaan uit fysieke training, maar ook ontspanningstechnieken en ademhalingstechnieken komen aan de orde.
De duur van het traject is in beginsel 6 maanden, maar kan zo nodig tot een jaar verlengd worden.
Er is een samenwerking met de huisarts en/of specialist, en andere disciplines, zoals de diëtist.

Om deel te kunnen nemen aan de herstelzorg heeft u een verwijzing nodig van de huisarts of specialist en dient u bereid te zijn mee te doen met het wetenschappelijk onderzoek omtrent de gevolgen van COVID. De betaling vindt dan plaats uit de basisverzekering van uw zorgverzekeraar. Het kan zijn dat nog (een deel) vanuit de eigen bijdrage betaald moet worden.

Voor vragen of aanmelding voor behandeling kunt u zich telefonisch of via mail en website melden:
Telefoon: 0228-582270
E-mail:
groepspraktijk.wfo@planet.nl
Website: www.fysio-wfo.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen