donderdag 18 juli 2024
spot_img

Fysio-WFO werkt sinds kort samen met Doorzorg

Doorzorg is een samenwerking van ergotherapie, fysiotherapie en diëtisten. Het wordt door deze samenwerking mogelijk om de zorg rondom de patiënt met kanker en de (long) covid patiënt zo optimaal mogelijk te maken in West Friesland.

Oefentherapie en begeleiding van oncologische patiënten
Fysio-WFO biedt de oncologische patiënten een oefentherapeutisch programma, om weer fitter en sterker te worden in samenspraak met de ergotherapeute van Doorzorg. Ook met een oncologische verpleegkundige wordt samengewerkt om de optimale afstemming te krijgen voor een goede fysiotherapeutische behandeling.

Herstelzorg na Covid -19: Van COVID naar CoFIT.
Na besmetting met Covid-19 kunnen mensen nog lang restklachten hebben. Deze klachten kunnen zijn: vermoeidheid, benauwdheid, spierkrachtverlies, verminderde conditie, kortademigheid, concentratieverlies, depressieve gevoelens, enz. Hierdoor kunnen dagelijkse activiteiten, werk en sport problemen geven.
Fysio-WFO biedt voor deze mensen een passend revalidatieprogramma aan, zodat men weer meer energie krijgt en weer beter zal functioneren. Dit gaat ook weer in samenspraak met Doorzorg en hierbij kunnen de aangesloten diëtisten ook hun adviezen geven.

Verder biedt Fysio-WFO reguliere fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie, dry needling, Fysio-Sporttrainingen.
Voor meer informatie: info@fysio-wfo.nl
telefoonnummer: 0228-582270
Europasingel 118, 1693 GV Wervershoof
Keizerskroon 1, 1619 XK Andijk

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen