woensdag 19 juni 2024
spot_img

FysioSport WFO: Fitness met persoonlijke begeleiding van een fysiotherapeut

De dagen worden steeds donkerder, het weer wordt steeds slechter. Niet de ideale omstandigheden om lekker naar buiten te gaan om in beweging te komen.

FysioSport WFO biedt u de mogelijkheid om in een kleine groep met een vaste fysiotherapeut verantwoord in beweging te komen en te blijven, gedurende de winterperiode.

Door een fysiotherapeut wordt een uitgebreide intake en test afgenomen. Deze test omvat o.a. conditietest, test op algehele lenigheid en kracht. Daarna wordt een oefenprogramma samengesteld, naar aanleiding van uw wensen en doelstellingen.
Bij verminderde belastbaarheid, handicaps of beperkingen kunt u een aangepast programma krijgen.

FysioSport is dus laagdrempelig, iedereen kan instromen, ongeacht leeftijd en mogelijkheden om te bewegen en te sporten. Dit geldt voor (top)sporters, beginnende sporters en mensen die hun beperkingen hebben. Dus voor iedereen die verantwoord wil bewegen.
U traint in uw eigen tempo en de programma’s worden bijgesteld naar mate de prestaties verbeteren en wensen/doelstellingen veranderen.
Omdat u door een fysiotherapeut begeleid wordt, kan er direct ingespeeld worden op blessures en tijdelijk verminderde belastbaarheid.

Onze fitnesszaal is een onderdeel van de praktijk voor Fysiotherapie WFO, gelegen achter sportcomplex De Dars.
In verband met de actie Back2sport van vorige week bieden wij tot 1 november de intake en test gratis aan.

Europasingel 118, 1693 GV Wervershoof
tel.: 0228- 582270
www.fysio-wfo.nl
groepspraktijken.wfo@planet.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen