vrijdag 24 mei 2024
spot_img

FysioSport WFO: Fitness voor mensen die persoonlijke begeleiding van een fysiotherapeut wensen.

De dagen worden steeds donkerder, het weer wordt steeds slechter. Niet de ideale omstandigheden om lekker naar buiten te gaan om in beweging te komen.

FysioSport WFO biedt u de mogelijkheid om in een kleine groep met een vaste begeleider verantwoord in beweging te komen en te blijven, gedurende de winterperiode.

Door een fysiotherapeut wordt een uitgebreide intake en test afgenomen. Deze test omvat o.a. conditietest, test op algehele lenigheid en kracht. Daarna wordt een oefenprogramma samengesteld op basis van uw wensen en doelstellingen.
Bij verminderde belastbaarheid, handicaps of beperkingen krijgt u een hiervoor aangepast programma.
FysioSport is dus laagdrempelig, iedereen kan instromen, ongeacht leeftijd en mogelijkheden om te bewegen en te sporten. Dit geldt voor (top)sporters, beginnende sporters en mensen die hun beperkingen hebben. Dus voor iedereen die verantwoord wil bewegen.
U traint in uw eigen tempo en de programma’s worden bijgesteld naar mate de prestaties verbeteren en wensen/doelstellingen veranderen.
Omdat u door een fysiotherapeut begeleid wordt, kan er direct ingespeeld worden op blessures en tijdelijk verminderde belastbaarheid.
Kom in beweging en blijf in beweging.

FysioSport WFO
Europasingel 118 , 1693 GV Wervershoof
tel.: 0228- 582270
www.fysio-wfo.nl
e-mail: groepspraktijken.wfo@planet.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen