zaterdag 13 april 2024
spot_img

FysioSport WFO viert 25 jarig jubileum!!

Fysiotherapiepraktijk Fysio-WFO viert in de maand mei het 25-jarig jubileum van de FysioSport.
FysioSport is naast het behandelen van patiënten in de fysiotherapiepraktijk een tweede onderdeel van het bedrijf, waar mensen met een programma kunnen trainen, dat opgesteld is door een fysiotherapeut. Aan de hand van een (fysiotherapeutische) intake en onderzoek wordt het programma opgesteld, waarbij rekening gehouden wordt met de doelen, mogelijkheden en beperkingen van de cliënt. De trainingen worden aangeboden in vaste groepjes, waarbij continue deskundige begeleiding aanwezig is. Plezier in bewegen is belangrijk. Het is niet voor niets dat er klanten zijn, die al meer dan 20 jaar trainen bij FysioSport WFO.

In 1997 is fysiotherapiepraktijk Fysio-WFO met FysioSport gestart in de Dars. Dit was in de fitnessruimte boven, met uitzicht op de tennishal. Ook mocht Fysio-WFO gebruikmaken van de fitnessruimte voor fysiotherapeutische revalidatie.

Al snel bleek dat er steeds meer animo was voor het gebruik van de fitnessruimte, zowel voor de FysioSport, als voor de revalidatie. Bij een overname van de Dars door nieuwe eigenaren, kwam het aanbod om de oude bowlingbaan over te nemen als eigen trainingsruimte. Dit paste perfect bij Fysio-WFO, want de bowlingbaan was naast de praktijkruimte. Na een grondige verbouwing, met plaatsing van nieuwe ramen, plafond , vloeren, enz. is de trainingsruimte volledig ingericht met fitnessapparatuur, voor zowel kracht als conditie en veel oefenmateriaal voor functioneel trainen. Dit werd in 2000 gerealiseerd.

Voor jong en oud, patiënt en cliënt, zowel voor mensen die niet of wel beperkt zijn in hun bewegen, kan Fysio-WFO en FysioSport voor alle doelgroepen een gepast oefen- en trainingsprogramma bieden.

Voor interesse in ons FysioSport-programma kunt u contact opnemen via de
telefoon: 0228-582270 en/of e-mail: groepspraktijken.wfo@planet.nl

 

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen