woensdag 24 juli 2024
spot_img

Garage Jong wordt Autoservice Andijk

Na lang wikken en wegen gaat het dan toch gebeuren. Per 1 januari 2020 stopt de naam Garage Jong. Het bedrijf blijft wel bestaan. Jos van der Stal en René Karreman vonden het nu tijd worden de bedrijfsnaam te updaten.

“Nee, wees niet bang! Het bedrijf blijft gewoon bestaan, zoals u het gewend bent,” klinkt dan ook vol vertrouwen uit de monden van Jos en René. “Vanaf 1 januari heten we ‘Autoservice Andijk’. Voor al onze huidige en potentiële klanten zal er niets veranderen, behalve de naam.”

Nieuwe naam
“We vonden het nu tijd worden om een onafhankelijke naam te gaan hanteren. De huidige naam komt niet meer overeen met de samenstelling van ons bedrijf. De nieuwe naam wordt ‘Autoservice Andijk’ en deze naam dekt volledig waar we voor staan.” Jos en René zijn en blijven op het zelfde adres werkzaam en ook het telefoonnummer blijft hetzelfde. Op de gevel is een andere naam gekomen.

Autocrew blijft
“Uiteraard blijven we ook gewoon aangesloten bij Autocrew. Inmiddels is dit feit al behoorlijk bekend in Andijk en omstreken en daar gaan we zeker niets aan veranderen.” De voordelen van AutoCrew nog even kort voor u op een rijtje: persoonlijke service, dealerkwaliteit tegen betaalbare prijzen, de beste service voor alle auto’s, onderdeel van Bosch en behoud van fabrieksgarantie. “Wel zal er misschien nog wat tijd gaan zitten in enkele aanpassingen, maar dat hoort nou eenmaal bij een verandering als deze,” aldus de beide mannen.” Daar zien we alleen maar naar uit, het nieuwe jaar starten met een frisse nieuwe naam!”

Winterkou klachten
Elke auto heeft onderhoud nodig. Voorkom dat u stil komt te staan en laat uw auto regelmatig nakijken. Daarmee voorkomt u grote problemen en een hoge rekening. Voorkom dat u komt stil te staan of bij een ongeluk betrokken raakt. Voorkomen is altijd beter dan genezen. “U kunt hiervoor bij ons terecht. Of het nu gaat om klein onderhoud of een grote beurt. De wissel van de banden vanwege de winterkou of een accucheck of vervanging. Het prettigst is het als u een afspraak maakt, dan zorgen wij dat er tijd is ingepland voor uw auto. Bij (kleine) mankementen die zich opeens voordoen, kunt u natuurlijk altijd aanwaaien. We zullen ons best doen u zo spoedig mogelijk weer mobiel te krijgen.”

Even wennen
“Voor onze klanten zal het misschien even wennen zijn als ze een andere naam horen, als we de telefoon aannemen! Maar daar blijft het dan bij. Uw auto is nog steeds in vertrouwde handen, bij vertrouwde gezichten. De service zoals u van ons gewend was, blijft bestaan. Het zal even wennen zijn voor iedereen. Vanaf 1 januari 2020 heet Garage Jong definitief Autoservice Andijk!”

U bent van harte welkom.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen