dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Garagebedrijf All Round steunt schaatser Joep Kalverdijk

Garage All Round in Wervershoof is een echte allround garage waar service, kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Garage All Round is al ruim 50 jaar een begrip in Wervershoof en omgeving. Rob Lakeman is sinds 2020 eigenaar. Samen met zijn team staat Rob 6 dagen in de week klaar om voor uw auto te zorgen.

Rob: “Wij zijn een erkend BOVAG-bedrijf. Dit betekent dat onze klanten verzekerd zijn van uitstekende service. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Onze monteurs worden regelmatig getraind en bijgeschoold. In onze modern ingerichte werkplaats kunnen wij vrijwel alle merken auto’s, nieuw of klassiek, onderhouden.”

Door goede voorbereiding en regelmatige trainingen van de monteurs kan Garage All Round de gewenste service en kwaliteit blijven leveren. Hier legt Rob de link met topsport: ”Onze regio kent diverse topsport-talenten. Eén van hen is schaatser Joep Kalverdijk uit Andijk”. Joep heeft de afgelopen jaren zijn schaatscarrière gecombineerd met een HBO-studie aan de Johan Cruijff University. Joep bekostigd zijn sport voornamelijk met eigen middelen en is inmiddels opgenomen in het talententeam van het Gewest Fryslan en traint nu dagelijks in Thialf (Heerenveen).

Topsport op nationaal niveau betekent veel trainen en reizen. Om dit mogelijk te maken is Garage All Round het komend schaatsseizoen de mobiliteitssponsor van Joep. Joep: ”Door Covid zijn vorig seizoen vrijwel alle ijstrainingen en wedstrijden geannuleerd. Dit seizoen zijn de trainingen op het snelle ijs van Thialf in ieder geval weer hervat. Daarnaast maak ik met mijn team de nodige trainingsuren op de fiets, op skeelers en in het krachthonk van Thialf. Ik hoop dit seizoen al mijn wedstrijden te mogen rijden en me te kunnen plaatsen voor deelname aan het NK Sprint en het NK Afstanden. Binnenkort staat een internationaal trainingskamp op de agenda en zijn er wedstrijden in Inzell gepland. Dankzij Rob en zijn team kan ik in ieder geval rekenen op een veilige en betrouwbare auto.”

“Joep is een langebaan schaatser en rijdt op nationaal niveau sprintafstanden. Naast sprintafstanden kent de schaatssport ook allround-afstanden. De link tussen All Round, de naam van ons garagebedrijf, en de sprintdisciplines waar Joep in is gespecialiseerd, brengen we met deze samenwerking onder de aandacht van een breed publiek”, vervolgt Rob. “Op onze website (www.garageallround.nl) vindt u, naast een overzicht van ons aanbod, ook regelmatig updates en leuke, sportieve acties. Wilt u meer weten over Joep en over de sponsormogelijkheden, kijk dan op de website van Joep: www.joepkalverdijk.nl.”

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen