zondag 26 mei 2024
spot_img

Garagebedrijf All Round Wervershoof al meer dan 50 jaar een begrip

Of iemand nu een auto moet laten maken of er één wil kopen, bij Garage All Round in Wervershoof is de kans van slagen groot. Met een bevlogen team met olie in het bloed, de meest actuele (test)apparatuur, een gezonde voorraad occasions én bijna alle onderdelen op voorraad bedient het merkonafhankelijke BOVAG garagebedrijf haar klanten. Mede-eigenaar Rob Lakeman: ”We hebben alles in huis om mensen snel en veilig weer op weg te helpen.”

Jan Kooter aan de basis van Garage Allround
Met de voorgeschiedenis van het garagebedrijf is niets mis. Alles begon met Jan Kooter, in Wervershoof aan de Simon Koopmanstraat, in de omgeving bekend als een enorme techneut. In 1980 verhuisde het bedrijf naar de huidige plek aan de Nijverheidsweg waar Hans Brouwer het in 2007 overnam van Jan. Daar wist Rob zijn weg te vinden naar het garagebedrijf en begon een samenwerking met Hans Brouwer. Na twee jaar nam hij de zaak over. Inmiddels runt hij de garage samen met zijn broer Jeroen, een ware diagnosespecialist.

Een uitgekomen jongensdroom
Voor Rob was het overnemen van de zaak een jongensdroom die uit kwam. “Dit kwam op mijn pad. En dan ook nog zo mooi op het dorp en op deze locatie”, aldus Rob. Op de vraag wat het mooiste is aan zijn vak is het zonder aarzelen; “sleutelen”. Vanaf jongs af aan sleutelde hij al aan brommers. De keuze voor de opleiding Motorvoertuigentechniek was dan ook gemakkelijk gemaakt. Met de overname van Garage Allround vielen alle puzzelstukjes op hun plek.

Veelzijdig en vakkundig team
“Maar” benadrukt hij met klem. “We doen het bij Garage Allround met zijn allen”. Bij de garage werkt een veelzijdig team dat van alle markten thuis is. Of mensen nu met een Oldtimer of een elektrische auto naar de garage komen; op zo ongeveer alles is een antwoord. Meestal zijn mensen in no-time weer onderweg. Als het nodig is kunnen mensen een leenfiets of leenauto gebruiken.

De veelzijdigheid van de garage heeft alles te maken met haar medewerkers. Oudgediende Marco Bakker werkt bijvoorbeeld al 34 jaar bij de garage. Hij is gespecialiseerd in motoren en heeft een voorliefde voor oudere auto’s. Casper van der Poel is een jonge topper waar je altijd een beroep op kunt doen. Een vakman die alles aanpakt. En Mika Kaandorp is de nieuwste aanwinst van de garage. Hij is niet heel lang geleden het vak ingerold. Mika weet veel van tunen en wordt blij van Japanse auto’s. Op kantoor en in het bedrijf is Daniëlle Giling een onmisbare spin in het web. “Zij is het eerste contact met klanten”, aldus René Lakeman. “En zij ziet werkelijk alles. Dat kan heel handig zijn in een bedrijf met alleen maar mannen die vooral aan het sleutelen zijn”.

Altijd de occasion die je zoekt
René zelf is verantwoordelijk voor de verkoop van met name occasions. Op het terrein staan altijd gemiddeld rond de 45 occasions klaar. Genoeg keurige auto’s in verschillende prijsklassen om klanten snel op weg te helpen. Meestal staat de auto die mensen zoeken dus gewoon al op het terrein. Wil een klant toch wat anders? Dan wordt de auto aan de hand van een zoekopdracht opgespoord.

Voor meer informatie: Garagebedrijf Allround, Nijverheidsweg 27, Wervershoof.
Website: www.garageallround.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen