donderdag 18 april 2024
spot_img

Gastouders gezocht voor meerdere gezinnen in Andijk

Woon je in Andijk en werk je graag met kinderen vanuit je eigen huis? Dan zijn we op zoek naar jou!

Opvang in huiselijke kring
Voor kinderen is gastouderopvang een opvangvorm die het dichtst bij ‘thuis’ ligt. Een mooi voorbeeld hiervan is gastouder Carina Kooiman-Boersma, die inmiddels als familie aanvoelt voor haar gastkind Sarah. “Sarah gaat alweer bijna 4 jaar naar Carina en ik ben dankbaar voor elke dag dat ze daar is,” vertelt Sarah’s moeder Liliana. “Carina en haar gezin ontvangen Sarah met zoveel liefde. Carina staat altijd klaar om te helpen en mee te denken. En dat is een fijn gevoel.”

Wil jij net als Carina een kind een liefdevol thuis bieden? Kinderopvang Berend Botje zoekt in Andijk nieuwe gastouders voor meerdere gezinnen. Ben je gastouder in Andijk of wil jij je laten omscholen tot gastouder, meld je dan nu aan via www.berendbotje.nl/gastouder.

Over gastouderopvang bij Kinderopvang Berend Botje
Bij Kinderopvang Berend Botje werken meer dan 250 gastouders verspreid over een groot deel van Noord-Holland. Als gastouder kun je zelf bepalen welke dagen en tijden je wilt werken. Je bent namelijk niet in dienst van het gastouderbureau, maar je ontvangt een opvangvergoeding per uur per kind. Het voordeel van gastouderopvang via Berend Botje is dat zij je helpt met je opleiding en dat je wordt gekoppeld aan een bemiddelingsmedewerker, die jou met raad en daad bijstaat. Daarnaast doen zij nog veel meer voor je! Nieuwsgierig? Informeer naar de mogelijkheden via 088-233 70 55 of kijk op berendbotje.nl/gastouder.

Voor vragen of een interview kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie. Dit kan via communicatie@berendbotje.nl of 088-2337000. Kijk voor meer informatie over Berend Botje op www.berendbotje.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen