dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Gastronomisch genieten na de gemeenschapsveiling van Sarto

Komende vrijdag, 8 maart wordt de veiling van Sarto weer gehouden.
De gids staat vol met koopjes om u tong te laten strelen en uw smaakpapillen te verwennen, zodat u na de veiling ook nog van heerlijk eten en drinken kunt genieten.

Naast de vele taarten, kazen, ijs, flessen wijn, kratjes bier en rollades en vleespakketten kunt u ook voor een koopje gaan waarbij u zichzelf laat verwennen en niet zelf de keuken in hoeft om iets lekkers te bereiden.

Wat dacht u van een avondje whisky proeven bij Joop en Anneke Visser. Uiteraard ontbreken daar de bijpassende hapjes niet en dit allemaal onder de vakkundige leiding van Joop, die uitleg geeft bij al het lekkers dat voorbij komt.
Bij Annemiek en Elise is het genieten van een high tea met muzikale omlijsting.
De high tea van de kinderen en ouders van de Bangertschool is ook geen onbekende van ons. De datum is verplaatst naar 10 mei, zet dat alvast in uw agenda.
Komt dat even goed uit, want die high tea stond gepland op 24 mei en dat wordt de gecorrigeerde datum van de borrel die u bij de notaris kunt nuttigen.
We kunnen onmogelijk alle leuke, interessante en gezellige uitjes, etentjes en borrels in dit artikel vermelden.
Sla de gids er nog even op na en u zult zien dat er uit veel te kiezen valt, of misschien voor meerdere opties te gaan!
Als u de catalogus niet in de bus heeft gehad, kijk dan op www.parochieveilingsarto.nl, daar kunt u de catalogus nalezen.

U bent van harte uitgenodigd op de veiling komende vrijdag waar om 19.15 uur gestart wordt met een half uur kinderveiling, waarna daarna de gewone veiling start.
Steun uw vereniging of instelling waarbij u zich betrokken voelt en ervaar wederom een gezellige avond waar u vele Andijkers zult ontmoeten.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen