maandag 24 juni 2024
spot_img

Geknipte plek voor kapsalon Robert

Op De Hoek 8a in Wervershoof vindt u sinds begin oktober van dit jaar de prachtige kapsalon van kapper Robert Jarouj en zijn vrouw Nadia. “Wij zijn afkomstig uit Syrië en bouwen hier aan een nieuwe toekomst. Samen met onze drie kinderen gaan we deze nieuwe uitdaging met veel plezier aan.”

Robert heeft tientallen jaren ervaring opgedaan in het kappersvak. “Ik knip heren en dames, jong en oud, stijl en krullend haar. Ook voor een verzorgde baard bent u bij mij aan het juiste adres. Of wilt u juist de baard kwijt? Met een strakke hand en scherp scheermes maak ik uw gezicht schoon en glad. Voor een volledige behandeling wassen, knippen en drogen betaalt u €19,95. Alle behandelingen mogelijk. Threading met draad bijvoorbeeld, het weghalen van haartjes tussen de wenkbrauwen, is een specialiteit van Robert.

Woon- en werkplek
Het gezin woont in een kleine huurwoning in Andijk en heeft op De Hoek in Wervershoof een mooie werklocatie gevonden. “De kapsalon is op precies de juiste plek. Het is prachtig geworden en we hopen er veel klanten te mogen ontvangen, die tevreden naar huis gaan. Voor onze woonruimte zijn we nog wel op zoek naar een iets ruimere huurwoning in deze regio. Wie wat weet mag gerust binnen lopen met de tip.”

Afspraak maken?
Loop gerust even bij ons binnen. U vindt kapsalon Robert op De Hoek 8a, 1693 AA Wervershoof. Telefoon 06-49-12 06-54 of e-mail robertjarouj@hotmail.com.

De openingstijden zijn maandag 13-18 uur, dinsdag t/m donderdag 10-18 uur, vrijdag 11-21 uur en zaterdag 11-18 uur. Verder op afspraak,

Robert is flexibel beschikbaar indien nodig.

Neem de bon uit de krant mee naar de salon en ontvang 5 euro
‘WelkomsKorting’ bij een behandeling

Geldig in de periode 13 t/m 27 november 2019.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen