donderdag 13 juni 2024
spot_img

Gemeenschapsveiling Sarto, 10 maart voor de 71e keer!

In al die afgelopen jaren is er veel veranderd in de opzet van de veiling. Van alleen voor de parochie verkoop van bollen naar nu. Een veiling waarvan de opbrengst wordt verdeeld onder de vele verenigingen in onze dorp. Zo’n 25 financiële oppeppers mogen we als veilingbestuur uitdelen, dankzij uw medewerking! Zonder die inzet kan het niet lukken! Zo te zien in de catalogus is er ook dit jaar weer een heel gevarieerd aanbod van aanbiedingen.

Prachtige rondleidingen in bedrijven waar u waarschijnlijk nog nooit binnen bent geweest. Geheel verzorgd, soms zelf met een diner van een top-kok na afloop. Keezavonden, klaverjassen, vliegen, vogeleiland, veel en veel meer. Gelukkig ontbreken ook de bloemen en taarten niet, daarna smaakt misschien een lekkere borrel ook goed. En als gezonde hap dozen met fruit! Alles te koop op de veiling! Van bollenpakketten tot fruitbomen!

Er is ook dit jaar weer een fiets beschikbaar gesteld door André van Duin. Na kavel 400 wordt deze verloot onder de mensen die aanwezig zijn. Op verschillende bladzijden uit de catalogus wordt door de notaris een nummer getrokken waarop men een leuke verrassingsmand krijgt.

Het veilingbestuur vindt het fijn u deze avond aan te bieden. De verzorging is in de goede handen van Sarto. Graag willen we alle verenigingen die een bijdrage ontvangen vragen hun leden op te roepen om deze avond ook zelf mee te maken. Nog meer belangstelling maakt de avond nog leuker en is voor de opbrengst vaak beter, dus kan dan ook aan de verenigingen een grotere bijdrage worden gegeven….. Van harte welkom allemaal!

De kinderen zijn welkom in de ‘kinderveiling’. Hierover leest u een volgende keer meer.

Het veilingbestuur hoopt u 10 maart te ontmoeten in Sarto!
Tot ziens!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen