donderdag 13 juni 2024
spot_img

Geslaagde rosé proeverij van Mitra Bouman bij 1619

Afgelopen 17 mei hebben Restaurant 1619 en Mitra Bouman Hoogkarspel een fantastische rosé proeverij gegeven. De locatie van restaurant 1619 in de haven stond al een tijdje op het verlanglijstje van Mitra Bouman om er een proeverij te geven en nu was het dan zover.

Op deze avond waren 39 geïnteresseerden afgekomen en zij kregen 10 heerlijke rosé ’s te proeven en daarbij 4 bijpassende hapjes. De reacties op zowel de hapjes als de rosé ’s waren lovend te noemen. De deelnemers kregen rosé ’s te proeven van over de hele wereld. En dat is natuurlijk erg interessant. De avond werd aan elkaar gepraat door Robert Handjes. Iemand die al zo’n 45 jaar in het vak zit en zo nu en dan als hobby op dit soort avonden tekst en uitleg geeft over wijnen. Uiteraard werden de hapjes verzorgd door de keukenbrigade van 1619 en had Mitra Bouman de rosé’s mee.

Aan het eind van de avond kregen de deelnemers nog een mooi kookboek mee en waren zij een fantastische ervaring rijker.
Ook werd de vraag gesteld of zij dit vaker gaan organiseren. Deze kans is zeer groot. Meer hierover weten? Volg zowel 1619 op
facebook via facebook.com/1619etenendrinken/  en Mitra Bouman op facebook via
facebook.com/MitraBouman/

Restaurant 1619 is de plek waar u heerlijk kan eten en kan genieten van een geweldig uitzicht over het IJsselmeer. Zij veranderen de kaart zo nu en dan en het eten is altijd voortreffelijk. Een restaurant waar u zeker een keer gegeten dient te hebben.

Mitra Bouman gevestigd in winkelcentrum Hoogkarspel. Het assortiment bij hen is zeer breed te noemen. Veel mooie en lekkere wijnen van over de hele wereld. Een zeer groot assortiment gedistilleerde dranken. Ruim 400 bieren in allerlei uiteenlopende smaken. Voor de jongvolwassenen onder ons een leuk assortiment shotjes. En daarnaast ook nog een hele ruime cadeauhoek. Staat uw cadeau er niet tussen dan kan dat 9 van de 10 keer voor u gemaakt worden. Kortom een drankenspeciaalzaak die een bezoek waard is.

- Advertisment -spot_img

Meest gelezen laatste 7 dagen