dinsdag 28 mei 2024
spot_img

Geslaagde werkgeversdag bij Reddingstation Andijk

Zaterdag 13 mei werd bij het KNRM reddingstation Andijk voor de eerste keer een open dag gehouden voor werkgevers en naaste collega’s van bemanningsleden van de reddingboot.

Van vrijwilligers bij de KNRM wordt veel gevraagd. 24-uur per dag en dus ook soms overdag als ze bij hun werkgever aan de slag zijn moeten zij zich beschikbaar houden voor een mogelijke spoed uitruk van de reddingboot. Aan het thuisfront wordt al jaren aandacht besteed. Zij worden ook jaarlijks uitgenodigd en bedankt voor hun steun aan onze bemanningsleden en de KNRM.

Dit jaar was het voor de eerste keer de beurt aan de werkgevers en collega’s die ook een belangrijke rol spelen bij het inzetbaar houden van de reddingboot. Bij veel werkgevers en naaste collega’s komt de naam KNRM wel eens voorbij tijdens een gesprek aan de koffietafel maar verder is het voor velen onbekend terrein. Daar heeft de KNRM in Andijk zaterdag verandering in gebracht door juist hen uit te nodigen bij het Reddingstation Andijk. Na een presentatie over de KNRM, een rondleiding en kennismaking gingen werkgevers en collega’s met reddingboot ’t Span het water op. Natuurlijk was dat voor velen het leukste moment van het bezoek.

Aan het einde van de middag zagen we veel blije gezichten, was er veel enthousiasme en waren veel vragen beantwoord.

Werkgevers en collega’s van onze bemanningsleden hebben meer inzicht gekregen in het bijzondere maar zonder meer dankbare vrijwilligerswerk van de KNRM.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen