maandag 20 mei 2024
spot_img

Geslaagde Wintermiddag

Het was bar-gezellig op de Wintermiddag van PCOB-KBO-de Zonnebloem! Vrijdag 17 november een Dorpshuis Centrum vol met genietende ouderen. Want genoten werd er! Van zangeres Jasmijn uit Amersfoort, van de goed verzorgde maaltijd én natuurlijk van elkaar.

Zangeres Jasmijn bracht een gezellig liedjesprogramma van herkenbare meezingers en mooie luisternummers uit onze jeugdjaren. Nummers van Corry Brokken, Dorus, Wim Sonneveld, Zangeres Zonder Naam, Willeke Alberti en meer passeerden de revue. Met hier en daar een Engelstalig nummer zoals Hallelujah, How much is that doggie en Que Sera. Zang en presentatie van Jasmijn was top en de sfeer was ook top. Er werd veel meegezongen, vaak gelachen en de reacties na afloop waren zonder meer positief.
Na het middagprogramma met Jasmijn bleven de meeste aanwezigen mee-eten. Een keurig verzorgde en smakelijke maaltijd – complimenten voor het team Dorpshuis o.l.v. beheerder Kees Kramer – en natuurlijk werd er veel gepraat en gelachen tijdens het eten. Het was ook dit jaar weer een zeer geslaagde Wintermiddag! Jan R. Koen

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen