dinsdag 16 april 2024
spot_img

Getuigen gezocht!

Woensdag 30 december rond 11.30 uur ga ik (met mijn licht grijze Ford) een parkeervak in bij de Deka tegenover de pinautomaat. Naast mij, rechts, staat een kleine witte auto (merk: kan van alles zijn) met draaiende motor, (dus haast) een ietsje scheef. Kan gebeuren. Op de passagiersstoel zat een dame met een bril en donker haar.

Toen ik klaar was met boodschappen doen en weg zou gaan keek ik toch automatisch even naar mijn rechterkant en jawel hoor, op de rechterachterdeur een behoorlijke witte kras. Of ik er een voorgevoel van had.

Dit is voor mij al de 2e keer, maar het is vast veel vaker gebeurd.  Het lijkt mij dat men weet wat er is gebeurd. Maar we rijden tegenwoordig gewoon weg zonder een briefje achter te laten. Niet erg netjes. Dus de schade is weer voor de gedupeerde. Waarvoor dank.. Een teleurgestelde, boze autobezitter (bekend bij de redactie).

Heeft u informatie? Laat het ons weten op: info@andijker.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen