maandag 22 april 2024
spot_img

Gevraagd vrijwilligers Biebclub Andijk

Hou je van lezen en van kinderen? Word dan vrijwilliger bij de Biebclub in Andijk
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die op vrijdag van 14.30 tot 16.00 uur onze jeugdige biebclubmedewerkers tijdens de uitlening willen ondersteunen. Kinderen verzorgen de uitlening én organiseren leuke activiteiten om andere kinderen aan te zetten te lezen.
Vrijetijdslezen is een drijvende kracht achter geletterdheid en taalvaardigheid. De Westfriese Bibliotheken en de basisscholen vinden het belangrijk dat kinderen met plezier lezen. De biebclub is in het dorpshuis gevestigd.
Het is handig als je met de computer over weg kunt. De Westfriese Bibliotheek zorgt er voor dat je voldoende kennis krijgt om de uitlening samen met de kinderen te verzorgen.
Nieuwsgierig naar de Biebclub? Kijk dan op onze website westfriesebibliotheken.nl/jeugd-en-jongeren/biebclub. Daar kun je zien hoe kinderen de biebclub runnen en leuke activiteiten bedenken.
Vind jij het leuk om deze biebclubmedewerkers te ondersteunen en te begeleiden? Neem dan contact op met densing@westfriesebibliotheken.nl of bel 0228 743 943 en vraag naar Diane Ensing.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen