donderdag 18 juli 2024
spot_img

Geweldig om van je hobby je werk te kunnen maken

Lars Köster is geboren en getogen op Andijk. Van jongs af aan had hij het sleutelen aan auto’s al in zijn vingers. Na het behalen van zijn diploma als automonteur heeft hij 15 jaar in loondienst de kneepjes van het vak geleerd. “Maar als je zoals ik uit een ondernemersfamilie komt, dan begint het toch te kriebelen en wil je iets voor jezelf starten,” vertelt Lars.
September 2016 kocht Lars een prachtige garage aan huis aan de Handelsweg in Andijk. Hier begon zijn jongensdroom. “Vanaf 2017 hangt het bord aan de gevel en ben ik ‘echt’ van start gegaan met mijn eigen garage Autobedrijf Köster.”

Voordelen
“Een groot voordeel aan een eenmansbedrijf met werkplaats aan huis is de flexibiliteit en veelzijdigheid die ik kan bieden. Mensen kunnen bij mij hun auto ook buiten de werktijden brengen en halen. Dit ervaren klanten als zeer prettig. Ook kan gebruik worden gemaakt van een gratis leenauto. Hier heb ik een werkplaats die ingericht is met moderne apparatuur. Bij Autobedrijf Köster hebben klanten één aanspreekpunt en dat ben ik. Dit zorgt voor korte lijnen, ze maken met mij de afspraak, ik repareer de auto en handel alles af. Dit zorgt voor transparantie en duidelijkheid. Mijn prijzen kan ik daardoor scherp houden wat voordelig is voor de klant!”

Nooit uitgeleerd
Lars is voorzien van de benodigde diploma’s en ervaringen om uw auto, bedrijfswagen of buscamper te onderhouden en/of te repareren. “Bij mij kunt u ook terecht voor APK, airco onderhoud en schade- en ruitherstel.” Lars blijft altijd bijscholen. “Je moet zorgen dat je ‘bij’ blijft met de kennis van de nieuwste technieken.”

Hulp bij nood
“Kleine reparaties kan ik vaak direct voor de klant oplossen. Voor grotere reparaties kunt u een afspraak maken. Bij ‘nood’ heb ik een eigen autoambulance en kan ik de te repareren auto bij u komen ophalen.” Veelzijdigheid en flexibiliteit is zijn onderscheidende kracht, naast vakmanschap en persoonlijke benadering. “Hier zijn u én uw auto geen nummer, maar bent u nog klant.”

Waar vindt u mij?
Autobedrijf Köster vindt u aan de Handelsweg 20, 1619 BJ Andijk. Telefonisch bereikbaar op 06-41370468 of stuur een e-mail aan info@autobedrijfkoster.nl. Meer info vindt u ook op www.autobedrijfkoster.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen