vrijdag 12 april 2024
spot_img

Gezellig! Jaarmarkt in Andijk op woensdag 13 juni

Op woensdag 13 juni tussen 13.00 en 20.00 uur wordt voor de 47e keer de Andijker Jaarmarkt georganiseerd. Huh? Op woensdag? Jazeker, we hebben geluisterd naar bezoekers en kooplieden en die gaven aan dat dat een betere dag zou zijn voor een jaarmarkt. Vandaar!

Dik 100 handelaren
Op de Kleingouw en de Middenweg staan de kramen. Een dikke 100 standhouders probeert deze dag de waren aan de man te brengen. De markt bestaat voor een groot gedeelte uit commerciële handelaren maar ook verzamelaars, aanbieders van curiosa en boeken, creatieve hobbyisten en in deze regio actieve verenigingen vinden een plaats op de markt. Een uitbreiding die de jaarmarkt zeker een bezoekje waard maakt.

Dorpshuis Centrumterras
Wat hebben we het toch gemist, een gezellig zitje op de markt! Dorpshuis Centrum verzorgt een gezellig terras van 16.00 tot 22.00 uur op het plein naast het voormalige gemeentehuis. Daar treedt ook Johan Kruizinga op.

Bushalte vervalt
Omdat de markt voor een deel over de Kleingouw loopt vervalt de bushalte voor bij het voormalige gemeentehuis gedurende de gehele dag. Mensen die normaal gesproken van deze halte gebruik maken, kunnen nu in- en uitstappen bij de halte op de Horn of een halte eerder bij de kruising Klamptweid/Flamingolaan/Kleingouw. De organisatie verzoekt een ieder die aan het marktterrein woont rekening te houden met het feit dat de markt vanaf 7.30 uur wordt opgebouwd en dat het vanaf 9.30 uur niet meer mogelijk is om met de auto het marktterrein op te komen of te verlaten.

Parkeren kan op de reguliere parkeerterreinen, bij Sporthal De Klamp en in de bermen van de Beldersweg. Informatie: 0228-593755 of per email op info@edithhartog.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen