woensdag 24 juli 2024
spot_img

Gezellige najaarsmarkt op zaterdag 25 november 2023 in Andijk

Op 25 november houden we weer onze gezellige najaarsmarkt in en om De Kapel te Andijk. Er is weer van alles te koop: curiosa, servies, potten, speelgoed, puzzels, cd’s enz. Natuurlijk staan de tafels met boeken er en bieden we kerstspullen aan. Het Rad van Avontuur draait voor mooie prijzen én zoals altijd kunt u in de tuinkamer mooie kaarten maken met Gerda.

Gezellig een koppie doen
Er is koffie en thee met eigengemaakte cake of taart. Rond de lunchtijd kunt u warme erwtensoep eten, of zelfs voor ’s avonds thuis een emmertje soep meenemen.We rekenen weer op een leuke dag. Dus u bent van harte welkom tussen 10.00 en 14.00 uur op de Middenweg 48 in Andijk.

Opbrengst naar een goed doel
De rommelmarkt heeft verschillende doelen. Als Groene kerk helpen we mee om gebruikte materialen te recyclen. We bieden een plek aan (en niet alleen zondags!) om zomaar even gezellig naar toe te gaan. De opbrengst van de markt gaat dit keer voor een deel naar de dierenopvang Bonte Piet. En zo zijn we als kerk zichtbaar actief! Voor meer activiteiten van De Kapel (wat dacht u van een muziekavond) kunt u terecht op onze website
www.pg-andijkwervershoof.nl.

Inleveren bruikbare spullen
Heeft u leuke en bruikbare rommelmarktspulletjes, die u bij ons langs wilt brengen? Dat kan op donderdag 23 en vrijdag 24 november tussen 16.00 en 20.00 uur in De Kapel aan de Middenweg 48.
Bij voorbaat onze hartelijke dank en graag tot ziens op 25 november.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen