zaterdag 15 juni 2024
spot_img

Gezellige voorjaarsmarkt op zaterdag 25 mei

Op 25 mei houden we weer onze gezellige voorjaarsmarkt in en om De Kapel te Andijk. Er is weer van alles te koop: curiosa, servies, potten en pannen, speelgoed, cd’s enz. Natuurlijk staan de tafels met boeken er en er zijn weer vele puzzels. Het Rad van Avontuur draait voor mooie prijzen én zoals altijd kunt u in de tuinkamer mooie kaarten maken met Gerda.

Gezellig een koppie doen
Er is koffie en thee met eigen gemaakte cake of taart. Rond de lunchtijd is er weer heerlijke soep of neem een emmertje soep mee naar huis! We rekenen weer op een leuke dag. Dus u bent van harte welkom tussen 10.00 en 14.00 uur op de Middenweg 48 in Andijk.

Opbrengst naar een goed doel
De rommelmarkt heeft verschillende doelen. Als Groene kerk helpen we mee om gebruikte materialen te recyclen. We bieden een plek aan (en niet alleen zondags!) om zomaar even gezellig naar toe te gaan. De opbrengst van de markt gaat dit keer na de Voedselbank. Voor meer activiteiten van De Kapel (wat dacht u van ‘soep met noten’) kunt u terecht op onze website www.pg-andijkwervershoof.nl

Inleveren bruikbare spullen
Heeft u leuke en bruikbare rommelmarktspulletjes, die u bij ons langs wilt brengen? Dat kan op donderdag 23 en vrijdag 24 mei tussen 16.00 en 20.00 uur in De Kapel aan de Middenweg 48. Na telefonisch overleg kunt u ook eerder spullen brengen bij Trude Leegwater, telefoonnummer is 0228-591594. Bij voorbaat onze hartelijke dank en tot ziens op 25 mei.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen