vrijdag 24 mei 2024
spot_img

Gezelligheid en mooie prijzen bij tweede Sporting Diva Night

Na een zeer geslaagde Diva Bingo vorig jaar komt er een vervolg en wel op vrijdagavond 23 maart in de kantine van Sporting Andijk.
De Dames van Sporting Andijk handbal recreanten 2 toveren dan de kantine weer op tot een heuse “Diva room”.
Voor alle dames van 18 jaar en ouder staan er deze avond talloze prijzen klaar, naast uiteraard een hoop gezelligheid.

De organisatie hoopt dan ook dat er weer vele verkleed als Diva komen, want daar is ook een prijs voor beschikbaar. Maar bedenk wel: niets moet alles mag.

We hebben weer vele sponsors gevonden die ons weer echte diva prijzen, zoals pedicure behandeling, eetbonnen, Dijkpop kaarten etc., hebben geschonken, daar zijn wij echt super blij mee, zonder hen is dit niet mogelijk. De organisatie wil de sponsors dan ook nogmaals hartelijk danken.

Wij willen met dit evenement een steentje bijdragen aan de aankleding in de kantine voor de jeugd, zodat zij daar ook een eigen “Chill hoek” hebben.

De kaarten voor de Sporting Diva Night zijn te verkrijgen in de kantine van Sporting Andijk, bij Bakker Stevens in het winkelcentrum van Andijk en bij Schouten Optiek en juwelier.

Wees er snel bij want VOL=VOL.
Kaarten kosten € 20.- per stuk, inclusief Bingo kaarten, welkomstborrel en enkele hapjes.

Trommel je vriendinnen en familie bij elkaar en haal snel kaarten voor de gezellige Sporting Diva Night. De deuren van de kantine gaat open om 19.30 en we beginnen om 20 uur.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen