woensdag 26 juni 2024
spot_img

Gezocht: enthousiaste voorlezers

De Westfriese bibliotheken* zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen voorlezen in de periode januari tot en met maart 2021 voor maximaal een half uur per week aan peuters op de kinderopvang. Dit is in het kader van BoekStart in de kinderopvang. Het leesbevorderingsprogramma BoekStart in de kinderopvang heeft als doel kinderen in de leeftijd 0-4 jaar via de kinderopvang met voorlezen en boeken in aanraking te brengen.

Daarnaast zijn wij ook op zoek naar voorleesvrijwilligers die in de Bibliotheek willen voorlezen. De wens is om op alle bibliotheeklocaties op een vaste dag een voorleesmoment te hebben voor jonge kinderen.

Wij bieden je:
Een goede voorbereiding in de vorm van een workshop. Ondersteuning bij het zoeken van geschikte prentenboeken en contact met een ongetwijfeld leuke club van vrijwilligers.
Dus ben je:
Enthousiast en wil je graag iets betekenen voor de Bibliotheek? Wil je meewerken aan het bevorderen van het leesplezier van jonge kinderen? Meld je dan aan en versterk ons voorleesteam!

Kun je zelf niet? Misschien weet je wel iemand in je kennissenkring die hier belangstelling voor heeft. Geef het dan alsjeblieft door.
Workshop:
Op dinsdag 20 oktober staat de workshop gepland in de Bibliotheek van Hoogkarspel van 9.00 uur tot 13.00 uur.
Als je je wilt aanmelden (uiterlijk 12 oktober) of als je nog vragen hebt, neem contact op met: Jessica Dip, 0228 743943 jdip@westfriesebibliotheken.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen