woensdag 24 april 2024
spot_img

Gezondheidscheckdag bij Drogisterij De Hoek

Heeft u lichamelijke klachten en wilt u graag weten hoe u uw gezondheid kunt ondersteunen? Maak dan een afspraak voor woensdagmiddag 14 juni 2023 bij Drogisterij De Hoek met Sandra Koster van SK-health voor een doormeting.

Bent u vermoeid of snel geïrriteerd? Heeft u een slechte weerstand of zijn uw hormonen in de war? Uit zich dat in darmklachten, huidproblemen of ervaart u gewrichtsklachten? “Vaak is er iets aan te doen en wij kunnen u daar gezamenlijk bij helpen.”

Je lichaam gezond houden
Iedereen wil zich graag goed voelen, lekker in je vel zitten voelt nu eenmaal fijner. Dat betekent een goede weerstand hebben en genoeg energie ervaren om lekker dingen te doen. “Er zijn veel manieren om je gezondheid te verbeteren, veelal een combinatie met voeding en aanvullende supplementen en beweging. Vanuit de orthomoleculaire benadering kan Sandra Koster u adviseren.”

Doormeten
Een gezondheidsanalyse van Sandra is niet eng of pijnlijk, maar levert wel snel volop informatie over uw gezondheid. “De Quantum Analyser is een hand-grip-sensor, een hulpmiddel om veel fysieke functies snel te analyseren. Het werkt op basis van elektro-magnetische golven. Met die informatie kun je snel en gericht aan de slag om problemen aan te pakken en voorkomen,” licht Sandra kort toe.

Drogisterij De Hoek
Drogisterij de Hoek voldoet in een behoefte in het dorp. “Steeds meer mensen weten ons te vinden. Voor vitamines, supplementen, zelfzorgproducten en huidverzorging en cadeauartikelen. Samen met het enthousiaste team adviseren we u bij al uw vragen op dit gebied.”

Expertise op locatie
“Wij vinden het belangrijk dat we mensen zo goed mogelijk kunnen adviseren, maar weten ook dat sommige zaken zoals het doormeten met een Quantum Analyser beter door een externe deskundige gedaan kunnen worden,” vertelt Monique Sijmons, (mede)eigenaresse van de Drogisterij en naast gelegen Optiek Briljant. “Ons team wordt wel geïnformeerd over de werking, maar onze rol ligt vooral op het vlak ná de meting. Wij hebben de benodigde voedingssupplementen voor u in de winkel aanwezig. Want weten wat er ‘loos’ is, is pas het begin. Daarna kunt u gericht aan de slag, uw lijf weer in topconditie te brengen.”

Meer info
Drogisterij de Hoek vindt u aan De Hoek 1, 1693 AA
in Wervershoof. Voor meer info mailt u naar:
info@drogistdehoek.nl of belt u 06-1625 2327

Inschrijven voor een doormeting op 14 juni bij ons in de winkel kan via dit emailadres. Let op, er is maar beperkte ruimte, dus meld u snel aan.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen