woensdag 19 juni 2024
spot_img

GLOW-dag ‘Leven vanuit (Zijn) rust.’

Sinds een aantal jaar organiseert een groep vrouwen uit verschillende kerken uit West-Friesland een interkerkelijke vrouwendag genaamd GLOW. GLOW staat voor Geven, Leven, Ontmoeten te West-Friesland. Het doel van deze dag is ontmoeting en verdieping. Tijdens deze dag staat er een specifiek thema centraal.

Het thema voor de vrouwendag van 2019 is ‘Leven vanuit (Zijn) rust.’ Misschien ervaar je ook dat het leven van alledag vol is, misschien kamp je met stressklachten en heb je het gevoel veel ballen in de lucht te moeten houden en weet je niet goed welke ballen je kunt laten vallen. Vrouwen hebben tegenwoordig veel taken. Naast hun familie, gezin, is er misschien een baan, ben je mantelzorger of wil je er voor je buren en vrienden zijn. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten waar je aan deel neemt of wilt nemen, maar je ervaart het leven al als vol. Hoe zorg je ervoor dat je wat rust in je leven bouwt en hoe kun je vanuit rust leven? Over dit thema gaat Carianne Ros verder in. Ze is moeder van vijf kinderen, coach en schrijfster van diverse boeken.

Tijdens een goed verzorgde lunch is er voldoende gelegenheid om een gezellige markt te bezoeken met allerlei standjes. Daarnaast is er voldoende tijd om elkaar te ontmoeten. s’ Middags is er keuze uit diverse workshops waarin je verder met het thema aan de slag gaat. Dit kan door bijvoorbeeld een creatieve verwerking of een stilte-workshop. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een mooi aandenken aan deze dag.

Dus…lijkt het je gezellig om andere vrouwen uit diverse kerken te ontmoeten? Ben je niet kerkelijk, maar heb je wel interesse in deze dag, dan ben je natuurlijk van harte welkom!

Waar: Gereformeerde Kerk te Andijk
Wanneer: Zaterdag 30 maart 2019
Hoe laat: 10.00 uur inloop, 16.00 uur afsluiting.
Prijs: € 22,50 (incl. lunch)
Opgeven: glow4women@gmail.com
Volg GLOW ook op facebook!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen