maandag 22 april 2024
spot_img

Goed nieuws! 19, 20 & 21 augustus: Huttendorp Andijk

Wat hebben we allemaal zin om weer samen leuke dingen te doen en wij hebben goed nieuws.
Na geen Huttendorp in 2020 en lange onzekerheid over de 2021 editie gaan we dit jaar weer Huttendorp Andijk organiseren in de laatste week van de zomervakantie. Weer lekker samen bouwen en spelen. Toch zijn we nog niet 100% zeker! We zijn, samen met de gemeente Medemblik en de veiligheidsregio, druk bezig met de vergunningaanvraag en de voorbereidingen.

Omdat we heel positief zijn dat Huttendorp Andijk dit jaar mogelijk is hebben we besloten het aanmelden van de kinderen alvast mogelijk te maken. Dus zit je nu in groep 3 t/m 8 en woon je in Andijk of zit je in Andijk op school, meld je dan aan via het online formulier op www.huttendorpandijk.nl

Na jouw aanmelding en als we de vergunning van de gemeente hebben ontvangen gaan we zorgen dat je kan betalen. Na betaling van € 22,50 per kind is de aanmelding definitief.

Huttendorp Andijk is niet mogelijk zonder vrijwilligers. We hebben begeleiders nodig voor het timmeren en alle andere activiteiten die we organiseren. Aanmelden om vrijwilliger te worden kan ook via onze website. Meewerken aan het de leukste activiteit deze zomer in Andijk!

Huttendorp Andijk organiseren kan ook niet zonder sponsors. Draagt u Huttendorp Andijk een warm hart toe en wilt u de kinderen uit Andijk helpen om weer een fantastische afsluiter van de zomervakantie te hebben? Op onze website vindt u de details en contactinformatie.

We zullen jullie blijven informeren via onze website en onze social media kanalen. Voor nu kijken we heel erg uit naar jullie komst, wij hebben er zin in!
Bestuur Huttendorp Andijk

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen