maandag 22 april 2024
spot_img

Gonnies tijd zit er op!

Zoals u vorige week heeft kunnen lezen in de Andijker gaat Gonnie nu genieten van haar vrije tijd. Na 45 jaar enthousiaste inzet voor de Omring zit haar werktijd er op. Natuurlijk werd dit moment feestelijk gevierd en er werd op ludieke wijze afscheid genomen.
Gonnie heeft creatieve cadeaus gemaakt voor de bewoners van de Kromme Leek en het personeel van haar ‘oude’ werkplek. “Omdat ik iets bijzonders heb met het begrip ‘tijd’, heb ik dat als thema genomen voor mijn laatste verrassingen,” vertelde Gonnie ons eerder al.

Drop met attentie
Voor alle bewoners van de gang waar ze werkzaam was kregen allemaal een kleine attentie. In kleine potjes waren heerlijke dropjes gestopt en op elke deksel stond een kleine ouderwetse wekker. Op de sticker stond te lezen ‘Mijn tijd zit d’r op!’ Voor het personeel was een soortgelijk cadeau, echter met een zustersklokje bovenop. Voor de overige personeelsleden en de vrijwilligers was er een droppot geregeld, want aan iedereen was gedacht.

Aan de grote klok
“Voor het huis zelf heb ik samen met mijn man een grote klok gemaakt. Deze is uniek, er is echt maar één handgemaakt exemplaar. In de kleur Omring groen, met het herkenbare logo van de Omring en de verwijzing naar de gang waar ik met zoveel plezier jaren mijn diensten draaide,” vertelt Gonnie.

“Iedereen die zich afvraagt hoe laat het is, zal toch weer even aan mij denken.”

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen