donderdag 13 juni 2024
spot_img

Good to ‘sea’ you again!

Eindelijk weer een echt concert! Het was afgelopen zaterdag weer ouderwets genieten in Cultura. Zoals gewoonlijk in het voorjaar met als thema: Good to ‘sea’ you again! Het voelde heel goed om ons trouwe publiek weer terug te zien na 2 jaar. Het programma stond in het teken van o.a. zee, zeehelden en sterrenbeelden. Zeer gevarieerde nummers stonden op de lessenaar. Van marsen tot Junglebook en de Zilvervloot tot Aldebaran.

Ook werden tijdens dit concert maar liefst 12 muzikanten kort in het zonnetje gezet met een jubileum. Variërend van 12,5 tot maar liefst 65 jaar lidmaatschap van een muziekvereniging. Ook Nick Hoogland is al 25 jaar muzikant en dit jaar 10 jaar dirigent van Excelsior. Tijdens de jaarvergadering in mei krijgen ze allemaal nog een persoonlijk woordje en oorkonde. Nu stond er een mooie bos bloemen voor ze klaar op het toneel.

En Excelsior gaat meteen door naar het volgende concert op zaterdag 30 april in de Gerardus Majella Kerk in Onderdijk. Dan speelt Excelsior voor u “ De Mooiste Melodieën”, de mooiste ‘klassieke’ melodieën in de trant van Andre Rieu. Deze avond is met medewerking van Het Strijkkwartet uit Amsterdam. 4 professionele violistes spelen dan samen met Excelsior.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen