donderdag 13 juni 2024
spot_img

Gospelkoor Edoza tijdens de kunst & tuinroute

In de Gereformeerde kerk, aan de Middenweg 4, zal tijdens de kunst & tuinroute het koor Edoza twee mini concerten geven. Van 11.00 uur tot 11.15 uur en van 13.00 uur tot 13.15uur. Ook zal het kerkorgel geregeld worden bespeeld.

Edoza is al 40 jaar hét gospelkoor van de Grote Kerk in Hilversum. Doelstelling van het koor is het evangelie uitdragen door te zingen. De naam Edoza is dan ook de afkorting van evangelie door zang. Het repertoire bestaat voornamelijk uit Engelse en Nederlandse gospel- en worshipliederen.

Het koor verleend jaarlijks medewerking aan evenementen en diensten van kerken uit de regio, kerkdiensten en vieringen in verzorgingshuizen. Maar ook de Volkskerstzang in Naarden en Hilversum en bijdragen aan ledendagen van KRO/NCRV hebben reeds op de agenda gestaan. Ook organiseert het koor op gezette tijden een eigen concert. Het 31 leden tellende koor staat onder de enthousiaste en deskundige leiding van dirigent David Niemeijer. Muzikaal wordt het koor in de basis begeleidt door Louis van Oosterom op piano. Daarnaast wordt ook wel gebruik gemaakt van cajon / slagwerk, hammond, gitaar etc.
Bij slecht weer gaat de Kunst & tuinroute helaas niet door, maar de activiteiten in de kerk zullen dan wel plaats vinden. U kunt dan toch genieten van o.a. het koor.
Natuurlijk hopen we op een stralende dag en zien we u graag zaterdag 25 mei.

Meer informatie op de website: http://gospelkooredoza.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen