maandag 20 mei 2024
spot_img

Gouden openingsweekend bij De Schoof

In het weekend van 31 augustus t/m 2 september a.s. viert SCC De Schoof haar 50 jarig jubileum. Dit willen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan en willen dit feest met iedereen dan ook vieren.
Op vrijdag 31 augustus starten wij met een receptie welk gehouden wordt van 16.00 tot 18.00 uur. Hierbij is een ieder uitgenodigd die De Schoof een warm hart toe draagt. ‘s Avonds is er een besloten feest voor (oud)vrijwilligers, medewerkers en bestuursleden.

Zaterdag 1 september starten wij de avond om 21.00 uur met het duo Young & Younger (zaal open vanaf 20.30 uur), zij worden opgevolgd door Twenty Sicks. De hele avond staat in het teken van Rock and Roll. Iedereen is van harte welkom om deze sfeer te proeven.  De entree is gratis.  Het beloofd een prachtig avond te worden.
Zondag 2 september hebben wij voor de jongeren onder ons van 14.00 tot 17.00 uur diverse leuke kinderactiviteiten op het plein bij de Sub. Kom gezellig langs en geniet van deze middag.

Zondag 2 september hebben wij voor de ouderen onder ons, de band Zo was ut. De band speelt ‘van alles wat’ maar vooral covers uit de jaren 60 en 70. De band speelt van 15.00 tot 18.00 uur. Natuurlijk is iedereen welkom op deze dag.

Wij willen u graag verwelkomen tijdens een van de bovengenoemde dagen, op ons gouden openingsweekend

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen