vrijdag 21 juni 2024
spot_img

GroenLinks Medemblik organiseert forumdiscussie over het komende referendum

Omdat veel mensen nog niet precies weten waar het referendum over gaat dat 21 maart tegelijk met de gemeenteraadsverkiezingen wordt gehouden, organiseert GroenLinks Medemblik zondagavond 4 maart om 19.30 een forumdiscussie over de “Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten”, in de volksmond ook wel de sleepwet / de aftapwet.
Het wordt een politiek neutrale avond waar de verschillende kanten van deze wet met hun voor en nadelen door verschillende specialisten worden uitgelegd. Daarna zullen de sprekers met u en elkaar in discussie gaan over een aantal door henzelf ingebrachte stellingen en vragen uit het publiek beantwoorden. De sprekers deze avond zijn:
Ton Siedsma van Bits of Freedom, deze organisatie heeft zich samen met de initiatiefnemers van de petitie hard gemaakt om het referendum mogelijk te maken.
Peter Koop houdt zich reeds jarenlang bezig met afluisterdiensten, cryptografie en communicatiebeveiliging, hij vind dat er veel bangmakerij en onjuiste feiten zijn geweest in de strijd voor het referendum.
Gilles Beydals is advocaat en bestuurslid van GroenLinks Medemblik, hij zal met name de juridische aspecten van de wet belichten
De avond vindt plaats in verenigingsgebouw Het Sint Pieter, Ridderstraat 9, 1671 CS Medemblik. Meer informatie over de invulling van deze avond zal later bekendgemaakt worden. Via www.groenlinksmedemblik.nl/referendum houden wij u op de hoogte, voor meer informatie kunt u mailen naar info@groenlinksmedemblik.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen