donderdag 18 juli 2024
spot_img

Groot onderhoud Oosterbegraafplaats Andijk

De Oosterbegraafplaats in Andijk is aan groot onderhoud toe. De paden en beplanting zijn verouderd en er is wortelopdruk bij het parkeerterrein. Daarnaast is er behoefte aan een verstrooiplek op de begraafplaats. Het doel is een toegankelijke en verzorgd ingerichte begraafplaats te creëren waar bezoekers veilig kunnen wandelen en verblijven.

Informatiebijeenkomst
We hebben een voorlopig ontwerp laten maken van het voorste deel van de begraafplaats dat we graag met u willen delen. We organiseren een informatiebijeenkomst voor mensen die grafrechten hebben op de begraafplaats. Ook andere belangstellenden zijn welkom. Tijdens deze middag kunt u de tekeningen en aanvullingen bekijken en zal dit worden toegelicht.
De informatiemiddag is op 18 februari 2022 in de gereformeerde kerk in Andijk. Er zijn twee inloopmomenten: van 14:00 uur tot 16:00 en van 16:00 tot 18.00 uur.

Aanmelden
Als u aanwezig wilt zijn op deze informatiemiddag, meld u zich dan vóór 16 februari aan door een mail te sturen naar oosterbegraafplaats@medemblik.nl. Graag ook aangeven met hoeveel personen u komt en of u voorkeur heeft voor een tijdstip. U krijgt dan een bevestigingsmail terug met het tijdstip.

Coronamaatregelen
We vragen u rekening te houden met de volgende maatregelen:
• Er zal een looproute aangegeven zijn;
• Een mondkapje dragen is verplicht;
• Houd afstand;
• Kom tijdens het tijdvak dat u is gemaild. Geef een ander ook de tijd en de ruimte om te komen.

Meer informatie
Heeft u verder vragen over de werkzaamheden?
Stel ze via oosterbegraafplaats@medemblik.nl.
Op de gemeentewebsite is ook altijd de meest actuele informatie over het project te vinden.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen