maandag 22 juli 2024
spot_img

Groot Onderhoud Oosterbegraafplaats

De Oosterbegraafplaats in Andijk is aan groot onderhoud toe. De paden en beplanting zijn aan vernieuwing toe en er is wortelopdruk bij het parkeerterrein. Daarnaast is er behoefte aan een verstrooimonument op de begraafplaats.

Tijdens het groot onderhoud gaat de gemeente Medemblik daarom:
– Een drainage aanleggen;
– Nieuwe verharding aanbrengen;
– Nieuw groen plaatsen;
– Opsluitbanden rechtzetten;
– De parkeerplaats opknappen;
– Verstrooimonument plaatsen.
Na afloop oogt de begraafplaats niet alleen weer netjes en verzorgd, maar is deze ook veiliger, meer toegankelijk en praktischer ingericht.

Planning (onder voorbehoud)
We zijn in mei 2021 begonnen met de voorbereidingen van dit groot onderhoud. Binnenkort vinden er onderzoeken plaats op de begraafplaats.
De planning is nu dat we in het tweede kwartaal van 2022 starten met de uitvoering van de werkzaamheden. Er wordt in fases gewerkt zodat de begraafplaats zo veel mogelijk toegankelijk blijft.

Meer informatie
Op onze website www.medemblik.nl vindt u meer informatie over dit project. Ook op het informatiebord op de begraafplaats is informatie te zien voor bezoekers van de begraafplaats.

Vragen?
Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag. U kunt uw vragen richten aan de projectleider via het emailadres grootonderhoud.oosterbegraafplaats@medemblik.nl of bellen via ons centrale telefoonnummer 0229 85 60 00.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen