dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Groots afscheid Alien Alberts in Schouwburg Het Park

Afgelopen donderdag 31 maart nam oprichter Alien Alberts officieel afscheid als algemeen directeur van Kinderopvang Berend Botje.

In de sfeervolle Schouwburg Het Park in Hoorn kwamen zo’n 200 genodigden – familie, vrienden en relaties – bijeen voor een groots afscheidsfeest. Op het programma stonden onder andere een voordracht van pedagoog Elly Singer, een cabaretoptreden van Miel Verstappen en een interview van Felix Rottenberg, voorzitter van de Brancheorganisatie Kinderopvang, met Alien Alberts.

De boodschap die Alien Alberts bij haar afscheid wil meegeven is duidelijk: “Mijn wens is dat zowel ouders als overheid de (meer)waarde van kinderopvang blijven inzien, dat de kwaliteit omhoog gaat en vooral dat kinderopvang betaalbaar blijft voor álle ouders.”

30 jaar Berend Botje
Het afscheid van Alien Alberts valt samen met het 30-jarig jubileum van Kinderopvang Berend Botje. Om deze mijlpaal met elkaar te vieren, organiseert Berend Botje op zaterdag 21 mei voor de kinderen met hun ouders, gastouders en collega’s een feestdag in Sprookjeswonderland in Enkhuizen.

 

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen