woensdag 26 juni 2024
spot_img

Grootslaghoreca heeft Moederdag Actie om van te smullen

Ondernemers hebben het lastig in deze tijd waar beperkende maatregelen rondom het COVID-19 virus voor iedereen gelden. Toch is dat geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten voor Grootslaghoreca ondernemer Carlo Bot. “Het is een lastige en onzekere tijd, dat zal ik zeker niet ontkennen. Maar wij staan er positief in en maken er het beste van. We hebben een fijn (kern)team, ondersteunen elkaar waar dat kan. Verder zien we het als een uitdaging om binnen de regels zoveel mogelijk ‘ons ding’ te blijven doen.”

Met een mooi à la carte restaurant, een sfeervol familierestaurant en zelfs een snackbar op vakantiepark ‘Het Grootslag’ zijn het voorjaar en de zomer altijd de hoogtij dagen. Het park loopt dan vol vakantiegasten en die komen graag een hapje eten bij één van de restaurants hier op het park. “Verder weten mensen uit de regio ons ook te vinden voor feesten en partijen en bijeenkomsten van bijvoorbeeld bedrijven. Dat is nu allemaal anders. Ook wij hopen dat we snel weer ‘gewoon’ aan de slag mogen, we missen de reuring van de gasten.”

Sympathieke reacties
“Het is hartverwarmend om te merken hoe mensen met ons meeleven. De clubjes die wij normaal wekelijks ontvangen in Sarto, van de volkdansgroep tot aan de biljarters, de kaarters en zo veel meer, alles ligt stil. Maar mensen laten zich zien en horen. We ontvangen lieve berichtjes en mensen ondersteunen ons door maaltijden te bestellen. Fijnst van alles is te horen dat zij ons ook missen en dat ze snel weer terug komen zodra het mag. Dat houdt de moed erin! Voor velen geldt: het is uitstel, maar zeker geen afstel.”

Aangepaste tijden
“In verband met het coronavirus zijn wij nu op vrijdag, zaterdag en zondag geopend. Die dagen zijn wij er voor u van 16.00 uur tot 19.30 uur voor afhalen en bezorgen van maaltijden. Ons afhaal-en bezorgmenu vindt u op de website.” Carlo vertelt: “Het is mogelijk om allerlei gerechten af te halen of te laten bezorgen (in de regio Andijk en omstreken). Eigenlijk werkt het heel simpel: even doorbellen, tijd afspreken en de gerechten staan voor u klaar of worden bezorgd op het gewenste tijdstip.”

Afhaal en Bezorgmenu
Kipgerechten en spare ribs, een goede schnitzel of liever pizza? Zelfs voor pannenkoeken kunt u bij Grootslaghoreca terecht. De minimale bestelling voor bezorgen is € 25,00. Het verzoek is contant te betalen aan de deur, omdat er geen mobiele pinmogelijkheid is. Bij afhalen kunt u uiteraard wel pinnen. De snackbar is geopend voor uitsluitend afhalen. Bestellen kan via info@grootslaghoreca.nl of bel met 0228-59 15 13 of 06-10 35 07 46.

Smakelijke Moederdagactie

Zondag 10 mei is het Moederdag. Speciaal voor alle lieve moeders kunt u een heerlijke brunch bestellen. U kunt deze afhalen of laten bezorgen. Deze luxe brunchbox bevat o.a. een mini clubsandwich, croissant, zalm rolletje, gekookt ei, brownie, soesjes, bonbon en jus d’orange. Let op: dit is alleen mogelijk indien u vooraf heeft gereserveerd!

Voor alle informatie en de laatste nieuwtjes kunt u
Grootslaghoreca ook volgen op Facebook.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen