woensdag 19 juni 2024
spot_img

Gymvereniging VVW komt naar u toe deze zomer

Het is u vast niet ontgaan; Wervershoof bestaat 200 jaar en om dat te vieren organiseert “Stichting Wervershoof 200 jaar” allerlei festiviteiten. Aankomend weekend (1 en 2 juli) organiseert de stichting het derde evenement. Dit weekend staat in het teken van sport. Verenigingen geven demo’s, maar u kunt uiteraard ook zelf lekker actief meedoen!

Onze gymvereniging is ook van de partij. Zo verzorgt Ans de warming up aan het begin van de zaterdag. De ochtend staat in het teken van de kids met het sportparcours. Hiervoor hebben we de tumbling baan en een cool free run parcours opgebouwd. De middag staat in het teken van de demo’s. Heeft u het streetdance optreden tijdens de onderlinge wedstrijden gemist? Geen probleem want om 17.00 uur verzorgt de streetdance van gymvereniging VVW een fantastisch optreden. Daar wilt u toch ook bij zijn?

Ook op zondag is er veel te doen en te zien op het Westrand, die dag staat de jeugd van 13 t/m 16 jaar centraal in het sportparcours.

Gedurende het hele weekend zal het bestuur aanwezig zijn om u nader te informeren over het brede aanbod van sporten die onze sprankelende vereniging te bieden heeft. We zien u graag!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen