woensdag 24 april 2024
spot_img

Gymvereniging VVW zwaait na 17 jaar voorzitter Niels Kreuk uit

Dinsdag 25 oktober is de laatste vergadering onder de leiding van onze enthousiaste voorzitter Niels. Als kleine jongen van 6 jaar is hij 40 jaar geleden lid geworden van gymnastiekvereniging Vooruitgang Vergt Wilskracht. Nog steeds sport hij wekelijks in de mAnspower lessen in De Dars. Wat je noemt een trouw lid!
Nadat hij al enkele jaren in het jeugdbestuur van de vereniging zat, is hij 17 jaar geleden benaderd om het voorzitterschap op zich te nemen. Niels heeft zich altijd maatschappelijk betrokken gevoeld en wilde zich graag inzetten voor een vereniging die jong en oud lekker in beweging houdt. Om het in zijn eigen woorden te zeggen: ‘Laten we met z’n allen zorgen dat als er een beroep op ons gedaan wordt, we kijken wat we kunnen doen. Vaak is een klein beetje hulp en begrip al genoeg.’

In 2011 zijn Gymvereniging Andijk en Gymvereniging VVW gefuseerd om elkaar te versterken. Ook na deze fusie bleef Niels de stuwende kracht achter de bloeiende vereniging. Hij was een bijzondere voorzitter die ook de handen uit de mouwen stak en zijn bijdrage leverde tijdens de kledingactie, bij logistieke operaties en als onze technische man. De mooiste dag van het sportieve jaar is voor Niels steevast de onderlinge wedstrijd. Als de jeugd met wilskracht trots hun vooruitgang aan hun familie laat zien.
De afgelopen jaren beleefde het bestuur roerige tijden en kwamen er vele uitdagingen op ons pad. Niels bleef zich onvermoeibaar inzetten en dacht altijd in mogelijkheden in plaats van beperkingen. We hebben veel waardering voor zijn jarenlange inzet en de vereniging is hem veel dank verschuldigd. Dat hij uitgenodigd is voor onze eerstkomende onderlinge wedstrijd is natuurlijk vanzelfsprekend!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen