woensdag 22 mei 2024
spot_img

Hairstyling Sabine viert eerste jubileum

Sabine van Wonderen viert in de maand november haar eerste jubileum. Haar kapsalon ”Hairstyling Sabine” bestaat dan alweer 1 jaar. “Reden voor een feestje,” aldus de kapster.

Jarenlange ervaring
Al vanaf haar 16e jaar is Sabine in de kapsalon te vinden. “Inmiddels heb ik dan ook al heel wat jaartjes ervaring. Nadat ik de opleiding had afgerond mocht ik mezelf de rest van mijn leven kapster noemen. Er verandert echter zoveel op het gebied van haarverzorging, haarkleuring en kniptechnieken. Daarom volg ik elk jaar meerdere opfriscursussen om goed bij te blijven.”

Dromen van eigen salon
Jarenlang heeft zij bij een kapsalon gewerkt. Stiekem werd er gedroomd van een eigen salon. “Hier op Pietersbuur hebben wij een nieuw huis gekocht en was er opeens de mogelijkheid de droom waar te maken. Inmiddels zit ik hier dus alweer een jaar.”

Een beetje extra
Vooral de rust om net dat beetje extra te kunnen doen voor de klant vind Sabine belangrijk. “Altijd heb ik een kopje koffie of thee klaar met wat lekkers erbij. Op donderdagavond is er zelfs de mogelijkheid te kiezen voor een biertje of een glaasje wijn,“ lacht Sabine. “Iedereen gaat hier netjes de deur uit. Als daar een föhn of een ronde borstel voor nodig is kost dat niets extra. Dat kleine beetje extra geef ik iedereen gewoon erbij. Naar de kapper gaan wordt zo een fijne, ontspannende beleving.”

Netjes de deur uit
“Het mooiste haar is gezond haar, dat geknipt is volgens de natuurlijke valling van het haar,” legt Sabine uit. “Een model uit een modellenboek heeft vaak uren stil gezeten onder leiding van één of zelfs meer kappers en visagisten om dat ene plaatje te kunnen schieten. Dat kan er prachtig uitzien. Mijns inziens heeft een klant meer aan een kapsel waar hij of zij morgen thuis ook zelf mee uit de voeten kan.”
Sabine kijkt samen met haar klanten wat de wensen zijn en wat dan het best passende kapsel is. ”Voor nieuwe ideeën wil ik nog wel eens samen op Pinterest kijken.”

November volop acties
Gedurende de hele maand no-vember heeft Sabine leuke acties. “Zo krijgt men 15 % korting op een knipbehandeling en geef ik de hele maand 15% korting op producten voor thuisgebruik. Bij een kleurbehandeling krijgt de klant van mij een Matrix Color obsessed Shampoo cadeau. Daarmee heb je nog langer plezier van je mooie gekleurde haar. Het is dé optimale verzorging na een kleurbehandeling.”

Steek het haar eens op!
“Ik knip kinderen en volwassenen, iedereen is hier welkom. Meestal zijn dat knipbehandelingen of kleurbehandelingen. Het opsteken van haar vind ik heel erg leuk om te doen. Dus ook voor een trouwerij, een schoolgala of een andere speciale gelegenheid kunnen (in dit geval vooral de dames!) bij mij terecht.”

Meer informatie
Voor het maken van een afspraak of vragen kunt u Sabine Hairstyling vinden op www.facebook.com/Hairstylingsabine.nl of mail naar info@hairstylingsabine.nl

Natuurlijk kunt u ook langs gaan of bellen: Sabine van Wonderen, Pietersbuur 25, 1619 KG Andijk, tel 0228-855874

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen