dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Hairstyling Sabine

Met twintig jaar ervaring in het kappersvak is Sabine van Wonderen klaar voor de volgende stap. Op 22 november opent de Andijkse haar eigen kapsalon: Hairstyling Sabine. En daarmee komt een droom uit. ‘’Voor mij staat een ontspannende behandeling en persoonlijke aandacht voor de klant hoog in het vaandel.’’

In de nieuwste wijk in de Fruittuinen is aan haar huis een kapsalon gebouwd. En het resultaat mag er zijn. Een prachtige ruime, moderne kapsalon. Hairstyling Sabine is van alle gemakken voorzien. Want even tot rust komen en ontspannen, daar zorgt Sabine voor in haar kapsalon.

Ze werkt alleen in de salon en richt haar aandacht volledig op één klant. Zak even weg in de kappersstoel met een lekkere kop thee of kop koffie. Ondertussen neemt Sabine de tijd om je weer met een frisse look de deur uit te laten gaan.

De laatste jaren heeft ze genoeg ervaring opgedaan om een brede klantenkring tevreden te stellen. Haar klanten zijn dan ook heel divers: jong en oud kan bij Hairstyling Sabine terecht. ‘’Sommige klanten komen al jaren naar me toe. Dat is een groot compliment.’’

“Ik heb achttien jaar in een kapsalon gewerkt en kom de laatste jaren bij mensen thuis”, vertelt Sabine. “Een eigen kapsalon is altijd mijn droom geweest.” Met Hairstyling Sabine kan ze meer behandelingen aanbieden dan voorheen. Ze kleurt, knipt en zorgt voor een perfect gestyled kapsel. Voor prachtig opgestoken of mooi geföhnd haar tijdens de feestdagen is Hairstyling Sabine ‘the place to be’.

Meerdere keren per jaar volgt Sabine cursussen en trainingen, waardoor ze op de hoogte is van laatste trends en technieken zoals balayage en color melt. Een prachtige techniek waarbij verschillende kleurtinten mooi in elkaar over vloeien. De productenlijn die haar voorkeur heeft, draagt bij aan een perfect resultaat. Hairstyling Sabine heeft de haarproductenlijn van Matrix in huis. “Een uitgebreide productlijn waar ik helemaal achter sta.”

Openingsactie: 25% kortingop alle behandelingen
De salon heeft in de maanden november en december een openingsactie: op alle behandelingen geldt een korting van 25 procent. Voor een afspraak kunt u nu al bellen.

Hairstyling Sabine is te vinden aan Pietersbuur 25 in Andijk, de salon werkt op afspraak. Meer informatie staat op www.hairstylingsabine.nl of neem contact op met Sabine van Wonderen via telefoonnummer 0228-855874.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen